Venues

Te Werve Buiten is dé buitenlocatie voor coronaproof events!

Een natuurlijk landgoed midden in de randstad

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het zijn roerige tijden in de eventbranche. Locaties staan te springen om gasten te mogen ontvangen. Gelukkig mag dat weer, in steeds grotere aantallen. Maar waar gaan ze naartoe? Als het aan ons ligt naar Te Werve Buiten. Verscholen tussen Den Haag en Rijswijk ligt dit verborgen landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten, konijnen… en een eventlocatie in de buitenlucht. Een plek waar je veilig je boodschap kunt overbrengen.

Vergis je niet; Te Werve Buiten heeft het beste van twee werelden; de facilitaire voorzieningen van een uitstekende binnenlocatie, met de frisse lucht en groene natuur van een buitenlocatie. We hebben er zelf events georganiseerd en bijgewoond. Zien is geloven!

Landgoed Te Werve biedt oase van rust

Landgoed Te Werve was lange tijd eigendom van Shell waar het werd gebruikt als sport- en ontspanningslocatie voor het personeel. Mirco Cuppens, eigenaar van Event Company, zag er echter grote mogelijkheden voor evenementen. Met het overbrengen van zijn liefde voor cultureel erfgoed veranderde het landgoed van eigenaar en kon iedereen ervan genieten.

Naast het landhuis, waar inmiddels kan worden getrouwd en vergaderd, zag Mirco grote kansen voor de 26 hectare grond eromheen. De interesse was groot, maar zo ook de omvang van de aanvragen. De capaciteit in het landhuis was niet toereikend en om voor één event steeds alle op- en afbouwkosten voor een tent door te berekenen was financieel niet aantrekkelijk.

Lunch, diner of event bij Te Werve Buiten in een bosrijke omgeving op een bankje op het terras (foto: Bas Uijlings Fotografie) - Event Inspiration

Deze flextent is geschikt voor elk event

De oplossing was simpel: een unieke plek aan het water werd overdekt met 440 vierkante meter flextent en ingericht met alle benodigde voorzieningen. Welkom bij Te Werve Buiten!

Full flash operationeel, aantrekkelijk geprijsd en midden in de natuur! De term ‘tent’ doet eigenlijk echt te kort. Zie het als een volwaardige binnenlocatie waar enkele muren uit zijn gesloopt. AV voorzieningen? Check. Geluid? Check. Licht? Check. Heaters? Check. Ruimte voor borrels of diner? Check. Ja, echt, het is er allemaal… en meer!

Want wat niet past onder de tent zet je lekker buiten op het grasveld neer. Ruimte genoeg! En, vooral in deze tijd belangrijk, midden in de frisse lucht! O ja, als je denkt dat je in deze tentlocatie last hebt van de regen, wind of kou, dan heb je het mis. We zeiden het al; echt een volwaardige (binnen)locatie!

Lunch of diner in de tent bij locatie Te Werve Buiten - Event Inspiration
Twee gin tonic op een tafel met een bos bloemen (foto: Bas Uijlings Fotografie)

Het hoge serviceniveau van Event Company

Mirco weet, samen met zijn compagnon Stephan van den Akker, het verschil te maken bij de locaties van Event Company. “Of je nou voor het landhuis, de flextent of Kasteel De Hooge Vuursche kiest, we stellen intern alles ter discussie, zodat we een steeds betere beleving kunnen creëren voor onze gasten. Het personeel rouleert zodat zij alle type events leren kennen, terugkerende trainers wordt hun favoriete koffie geserveerd in plaats van ze wederom te vragen wat ze willen drinken en we kijken als team altijd naar wat morgen de wens is, zodat we het vandaag al kunnen aanbieden.”

Picknickmand met Boschendal wijn, kaas en brood - Event Inspiration

Coronaproof proeven in pop-up restaurant Te Werve Buiten

Ruimte en een goede ventilatie zijn in deze tijd twee cruciale speerpunten voor eventlocaties. Laat Te Werve Buiten in beiden ruimschoots voldoen. Daar kan jij dus als zakelijke gast van genieten, maar je wordt hier ook als particulier op je wenken bediend. Zo kan je genieten van borrels en diners in het pop-up BBQ-restaurant. De barcontainer is gevuld met verfrissende drankjes en de houtskool BBQ’s worden weer opgestookt.

Zoek je liever een rustig plekje bij het grasveld op, laat je dan verrassen door een Boschendal picknick. Inderdaad, een goed gevulde picknickmand met oerbrood, smeersels, frisse salade en… een glas rosé van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Boschendal. Een picknick-traditie die op dat continent is ontstaan, maar nu wordt voortgezet bij Te Werve Buiten.

Kortom, ga binnenkort eens naar Te Werve Buiten. Salespraatjes zijn niet nodig, want één blik in de tent en op het omliggende landgoed en je bent verkocht!

Beeld: Te Werve Buiten & Bas Uijlings