De Afstandhouder laat je op speelse manier veilig bij elkaar komen

Ideaal meubel voor events en horeca

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Toen we de foto’s zagen konden we een kleine glimlach niet onderdrukken, maar toen we het filmpje bekeken kregen we een warm gevoel van binnen. Waarom? De Afstandhouder heeft op het eerste gezicht een wat gekke uitstraling, maar zit erg slim in elkaar.

Door de functionaliteiten en vorm kan je er een volledig eventprogramma omheen bouwen, en dat is knap voor een meubelstuk. Wat een mooie samenwerking tussen IINII en Fraai Projecten!

De Afstandhouder - IINII - tafel - events - coronaproof - anderhalve meter - werken - vergaderen
IINII - tafel - events - coronaproof - anderhalve meter - bar

De mobiele statafel voor jouw event

De Afstandhouder is een multifunctioneel en mobiel meubel op statafel hoogte. Het flexibele lichtgewicht frame op wielen biedt volledige bewegingsvrijheid en met de geintegreerde zitmodule en intelligente accessoires is het multi-inzetbaar.

Dat geloven we, want je kunt er alles mee: van vergadering tot speeddaten en van snel congres tot borrel. We geloven zelfs dat het meubelstuk inspirerend kan werken om werkvormen (zoals World Café), workshops (zoals Complimenteren kun je leren) of teambuildingsactiviteiten (zoals LEGO Serious Play of The Box Company) omheen te organiseren.

Er zijn nu vier prototypes beschikbaar, maar binnen tien werkdagen zijn er naar verwachting nog 150 Afstandhouders te huur. Met de events van maximaal 100 personen moet dat genoeg zijn voor onvergetelijke coronaproof events!

IINII - tafel - events - coronaproof - anderhalve meter - vergaderen - borrel

Beeld: De Afstandhouder