Venues

Studio Werkspoor is interessante plug & play opname studio in Utrecht

Voor eenmalige tot terugkerende online events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Oké, we gaan nog één keer terug in de tijd naar dat moment waarop online events de oplossing waren voor de vraag waar veel organisaties mee kampten. Namelijk, hoe krijg ik mijn boodschap bij mijn doelgroep in een tijd dat we niet live bij elkaar kunnen komen?

Hoewel er weer naar hartelust live evenementen worden georganiseerd, blijft de online variant in trek. Logisch, want het biedt veel voordelen. Zeker als je naar Studio Werkspoor gaat, want het team helpt je graag mee om van jouw online event een onvergetelijke ervaring te maken.

Van Plug & Play tot maatwerk

Wat er zo bijzonder is aan Studio Werkspoor? Allereerst de ligging in de toffe eventlocatie Werkspoorkathedraal. Het team van de studio zag tijdens de lockdown een mooie kans om organisaties te helpen hun marketing en communicatie boodschappen over de bühne te blijven brengen richting hun doelgroep.

De Studio is zo ingericht dat hij plug & play is in te zetten; zeker met het aanwezige technisch personeel. Wel zo handig voor terugkerende relaties. Alle faciliteiten zijn aanwezig en je kunt kiezen uit drie settings; een talkshow voor vijf personen, een debat met statafels of een laagdrempelige huiskamersetting. Zoek je echter ook een inhoudelijke sparringpartner dan ben je bij Studio Werkspoor aan het juiste adres!

Jouw online eventpartner

Het team van Studio (maat)Werkspoor helpt je graag bij de ontwikkeling van jouw online event. Ze zijn bekend met het achterhalen van de precieze vraag van een organisatie en het doorvertalen daarvan in praktische oplossingen. Dus zoek je advies op het gebied van het programma, catering, decoratie, communicatie, content of visagie, dan weten zij je heel goed te helpen.

Weet je wat helemaal fijn is? Omdat Sprekershuys nauw betrokken kan zijn (!) bij de studio, zit je dicht op het vuur bij de kennis van veel sprekers en trends in de markt. Kan je die meteen inzetten om jouw programmering te upgraden naar een (nog) hoger niveau!

Studio Werkspoor - online events - studio - webinar - streaming
Studio Werkspoor - online events - studio - webinar - streaming
Studio Werkspoor - online events - studio - webinar - streaming

Beeld: Studio Werkspoor