Studio Werkspoor

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Sprekershuys Studio Werkspoor Setting-huiskamer

Studio Werkspoor is een opnamestudio voor online events, webinars, podcasts, e-learning, digitale presentaties en videoproducties. De uitzendlocatie bevindt zich in een van de studio’s van de Werkspoorkathedraal in Utrecht en is de perfecte plek voor diverse evenementen.

Onze professionele studio is volledig voorzien van high-end techniek en aankleding, waardoor jij direct live kan met je verhaal. Ons team van experts helpt je graag met de regie, technische ondersteuning en vormgeving om van jouw online event een succes te maken.

Sprekershuys Studio Werkspoor Setting-statafels
Industriele hal Sprekershuys Studio Werkspoor Werkspoorkathedraal
Sprekershuys Studio Werkspoor Setting-tafel

Vanuit Studio Werkspoor hosten we meerdere online events in diverse settings. De studio heeft een modulaire set-up voor verschillende online formats. Van een rondetafelgesprek of huiskamersetting tot een presentatie met scherm of presentator met desk.

We bieden verschillende pakketten aan waarin technische specificaties en ondersteuning zijn vastgelegd. Of je nu met één spreker en camera aan de slag wilt, of met meer mensen een event wilt hosten: wij regelen het voor je.

De studio is onder andere voorzien van drie camera’s, streaming, draadloze microfoons, verschillende beeldschermen en live chatfuncties. Naast onze technische faciliteiten biedt onze studio in de Werkspoorkathedraal een aantal praktische mogelijkheden, waaronder cateringmogelijkheden en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met onze ervaring in het organiseren van online (interactieve) events bieden we ondersteuning bij het faciliteren van jouw event, webinar of podcast. We verzorgen de professionele uitstraling van je online event in jouw huisstijl. Het is ook mogelijk om een compilatievideo te laten maken.

We denken graag met je mee. Heb je andere wensen? Een op maat offerte en studio indeling is natuurlijk ook mogelijk. Voor overige mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op!

Kenmerken
  • Team van experts
  • Plug & Play
  • Flexibele studio setting
  • Unieke locatie
  • Bereikbaarheid