Studio Werkspoor

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Sprekershuys Studio Werkspoor Setting-huiskamer

Studio Werkspoor is een opnamestudio voor online events, webinars, podcasts, e-learning, digitale presentaties en videoproducties, livestreams, on-demand video’s, podcasts en vergadermogelijkheden. De uitzendlocatie bevindt zich in een van de studio’s van de Werkspoorkathedraal in Utrecht en is de perfecte plek voor diverse evenementen.

De professionele studio is volledig voorzien van high-end techniek en aankleding, waardoor jij direct live kan met je verhaal. Het team van experts helpt je graag met de regie, technische ondersteuning en vormgeving om van jouw online event een succes te maken.

StudioWerkspoor-settings-hogeres
StudioWerkspoor-settings-hogeres-lege studio

Vanuit Studio Werkspoor worden er online events in diverse settings gehost. De studio heeft een modulaire set-up voor verschillende online formats. Van een rondetafelgesprek of huiskamersetting tot een presentatie met scherm of presentator met desk.

Of je nu met één spreker en camera aan de slag wilt, of met meer mensen een event wilt hosten: ze regelen het voor je. De studio is onder andere voorzien van drie camera’s, streaming, draadloze microfoons, verschillende beeldschermen en live chatfuncties. Naast de technische faciliteiten biedt de studio in de Werkspoorkathedraal een aantal praktische mogelijkheden, waaronder cateringmogelijkheden en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Studio Werkspoor breidde in 2022 haar diensten uit van alleen een studio naar inzetbaarheid als dé partner voor jouw online event, met livestreams, on-demand video’s, podcasts en vergadermogelijkheden.

“Wij zien al een paar jaar dat online events nieuwe deuren openen om kennis te delen, te verbinden en het publiek mee te nemen in het verhaal van de organisatie. Daarom breiden wij niet alleen onze diensten uit, maar hebben we ook onze studio vernieuwd. Dit hebben we gedaan door het creëren van een huiskamersetting voor interviews en een talkshowsetting, dat geschikt is voor een panelgesprek of een inhoudelijke dialoog. Met de vernieuwing van de studio en het uitbreiden van onze diensten kunnen wij organisaties helpen bij hun plug & play event in onze studio, op hun eigen kantoor of zelfs op een externe locatie”, aldus Suzanne Munter, projectmanager van Studio Werkspoor.

StudioWerkspoor-settings-hogeres-studio met mensen

Beeld: Studio Werkspoor

Kenmerken

  • Team van experts
  • Plug & Play
  • Flexibele studio setting
  • Unieke locatie
  • Bereikbaarheid