Deze virtuele photobooth werkt verrassend goed tijdens online events!

Lachen, personaliseren, versturen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Virtual Photobooth Do it Selfie

Je kon geen live event bezoeken of er stond wel ergens een photobooth. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen. Nu we allemaal onze uitvlucht zoeken in de digitale bijeenkomsten kunnen we helaas ook niet meer op de foto… tot nu, dankzij de virtuale photobooth van Do It Selfie.

Een ideale manier om meer fun en betrokkenheid te realiseren bij de deelnemers.

Virtual Photobooth van Do it Selfie met kerstthema
New Year New Me Virtual Photobooth Do it Selfie
Virtual Photobooth Do it Selfie met Ajax thema

Ongelooflijk simpel en leuk!

De Virtual Booth-webapp werkt op elk apparaat. Als deelnemer hoef je dus ook niets te installeren en je hoeft je nergens voor aan te melden. Sterker nog, met één druk op de knop kan je gasten vanuit jouw online platform voor de camera krijgen!

Kies je mooiste glimlach, tel af en BAM, daar is je foto. Vervolgens kan je kiezen uit verschillende achtergronden (uiteraard op maat te maken in lijn van jouw event), kies je ludieke overlays en je kan zelfs digitale props toevoegen voor een uniek zelfportret.

De foto’s worden verzameld in een online galerij, maar je kunt ze ook meteen de sociale wereld insturen. #exposure. Uiteraard kan je na afloop in de rapportage precies zien wat het effect is geweest. Slim!

8 foto

Hybride oplossing met QR

Een leuke toevoeging is de QR-code waarmee je in de virtuele photobooth komt. Die kan je natuurlijk ergens op het platform of in een presentatie tonen. Maar wat te denken van hybride events, waar je een QR-code op een apart scherm kunt tonen, zodat ook iedereen in de zaal zich gemakkelijk kan toevoegen aan de galerij… die uiteraard online, maar ook tijdens de in- en uitloop op het grote scherm wordt gedeeld in de zaal.

Beeld: Do It Selfie