Sprekershuys zorgt met aandacht voor de beste verbinding

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Christian Kromme spreker aangesloten bij Sprekershuys voor een volle zaal

Er is bijna geen inhoudelijk event wat geen spreker of dagvoorzitter op het programma heeft staan. Logisch, maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste persoon op het podium zet? Wat ons betreft is dat door goed aan te voelen waar de behoefte van jouw doelgroep en van het event ligt. Laat Sprekershuys er hun missie van hebben gemaakt om die behoeftes met aandacht om te zetten in een passend voorstel. Geen dozenschuiven met een overvolle database, maar juist sterk op verbinding en inhoud. Daar houden wij van!

Sprekershuys online event met presentator Wat Nu bij DeFabrique
Sprekershuys kantoor in een fabriekspand boekingskantoor sprekers
Sprekershuys iemand maakt foto van spreker tijdens online event

De inhoud is bepalend

Sprekershuys is in 2013 door Maartje IJzerman opgericht uit gezonde frustratie door het gebrek aan transparantie en online zichtbaarheid. Waarin deze punten vanaf de start werden ingevuld, volgde al snel het toevoegen van inhoud, zodat er echt verandering kan worden gecreëerd.

Want een spreker of dagvoorzitter kan in het voor- en natraject rondom een event veel betekenen in het bijdragen aan het verwezenlijken van de doelstellingen. Van een speciaal voor een organisatie ontwikkelde podcastserie tot het wekelijks opsturen van een filmpje waarin medewerkers een trainingsopdracht uitgelegd krijgen. Kortom, de impact vergroten met event concepting, contentstrategie én het communicatietraject. Die gedachte staat als een huys!

Virtual presentation Sprekershuys spreker op virtueel podium tijdens event

Huysgenoten in plaats van sprekers

Waar sommige sprekersbureaus trots zijn op de onbegrensde databases vol sprekers en dagvoorzitters, is Sprekershuys ook hier de vreemde eend in de bijt. Maar wel eendje (ehhh, eentje) die het heel goed snapt. Zeg nou eerlijk; je wilt toch ook dat een bureau perfect weet of een persoon perfect bij de organisatie past? Dan is het nodig om een goede klik met hen te hebben.

Daarom dat het Sprekershuys met ongeveer 350 sprekers en dagvoorzitters actief samenwerkt. Of beter gezegd ‘huysgenoten’, want ze zijn onderdeel van het team. Daardoor kan het bureau heel gemakkelijk zorgen voor maatwerk of aanvullende opdrachten rondom het event. Uiteraard reikt de database veel verder; is een andere spreker of dagvoorzitter beter geschikt, dan wordt natuurlijk die match gemaakt. Als organisatie voel je die energie en betrokkenheid bij het personeel van het Sprekershuys.

Meer dan het podium vullen

Wie denkt dat daarmee de diensten van Sprekershuys besproken zijn, heeft het mis. Zo heeft zij sinds de crisis insloeg een eigen online studio (Studio Werkspoor) in de Werkspoorkathedraal gecreëerd waar organisaties hun digitale events kunnen streamen.

Daarnaast geven ze advies en ontzorgen ze op het gebied van technische partijen bij online events. De derde pijler is de inzet van videoproducties; super handig als je als organisatie de grafische vormgeving voor jouw online event (bijvoorbeeld intro’s, outro’s, naamtitels en wachtschermen) wilt uitbesteden. Of als je het videomateriaal wilt laten editten om zo de content na het event voor allerlei marketingdoeleinden te gebruiken.

Als laatste verzorgt het bureau, via ‘het zusje’ Virtual PA, ook de management- en PA-taken van diverse sprekers en dagvoorzitters. Overigens zonder belangenverstrengeling in de voorstellen vanuit het Sprekershuys, want transparantie is key en alles draait om die perfecte klik tussen organisatie en spreker of dagvoorzitter.

Het belang van de aanvraag staat bij dit bureau voorop. Dat is altijd belangrijk, maar de wijze waarop het Sprekershuys het aanpakt, spreekt ons erg aan!

Beeld: Sprekershuys

Kenmerken

 • Full focus op beste verbinding met jouw organisatie of aanvraag
 • Mooie database van 350 sterke sprekers
 • Eigen online studio in Werkspoorkathedraal
 • Beschikt over inzetten videoproducties

Artikelen over Het Sprekershuys

Branchenieuws van Het Sprekershuys

 • Sprekershuys en Rik Vera gaan samenwerking aan - foto Kevin Verkruijssen

  Boeklancering start intensievere samenwerking spreker en futuroloog Rik Vera en Sprekershuys

  22 november 2021
 • Sprekershuys viert 10 jarig bestaan

  Sprekershuys viert 10 jarig jubileum

  6 september 2023