FLASHBACK FRIDAY | Snow Windows creëert raamdecoratie met prachtige winterse taferelen van sneeuw

Doe mee met sneeuwspray

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Snow Windows. (origineel artikel 23 december 2021)

Snow Windows is ontstaan in 2007 toen eigenaar Tom op kerstavond besloot een kerst tafereel op het keukenraam te tekenen met sneeuwspray. Deze kunstwerken bleken al snel in trek, want hij kreeg steeds meer aanvragen om ook bij anderen raamdecoratie van sneeuw te maken.

Fast forward naar nu en Tom gaat met zijn bedrijf de hele wereld over!

Snow Windows creëert raamdecoratie van sneeuw-

Winter- en kerst kunstwerken

Toen in 2015 het bedrijf echt furore maakte, reikten de aanvragen zover als het Empire State Building. Tot op de dag van vandaag maakt Tom elk kunstwerk zelf; logisch als je ziet dat het echt vakwerk is. Dat zijn creaties in de smaak vallen blijkt uit de samenwerking met o.a. Mars, Cisco, Audi en Jamie Oliver.

Voor nu al volgeboekt, maar hoe gaaf is het om volgend jaar een op maat gemaakt tafereel te hebben tijdens jouw eindejaarsfeest, kick-off meeting of in het bedrijfspand voor de nieuwjaarsreceptie.

Zover wij weten is er niemand in Nederland die dit ook – op dit niveau – doet, dus is een belletje naar de andere kant van de zee is meer dan de moeite waard. Denk je zelf een creatieve hand te hebben, maak dan gebruik van de sjablonen en ga zelf aan de slag. Hoe dan ook… let it snow, let it snow, let it Snow Windows!

Beeld: Snow Windows