Activities

“Quizzzit is tien keer leuker dan een pubquiz”

Fun-activiteit voortaan in alle Fletcher Hotels beschikbaar

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Dat Quizzzit weet hoe ze zorgen voor maximale fun met een toffe team-activiteit is ons duidelijk. Maar het gaat er natuurlijk om wat haar opdrachtgevers ervan vinden.

Dus belden we Maurice Kniest, corporate account manager bij Fletcher Hotels, die sinds enige tijd de Quizzzit-game in zijn assortiment heeft opgenomen, zodat elke zakelijke bijeenkomst meteen een stuk leuker kan worden!

Energie van begin tot eind

Mensen willen winnen en van dit gegeven maakt Quizzzit dankbaar gebruik. Met een kwalitatief hoogwaardig programma vol ludieke vragen, verrassende filmpjes en een voelbaar enthousiasme worden deelnemers vanaf het eerste moment meegenomen in een competitieve activiteit die tot de laatste minuut aanhoudt.

Is het dan zoiets als een pubquiz? “Nee, absoluut niet. Bij een pubquiz is het óf te makkelijk óf te moeilijk; in beide gevallen haak je snel af. Dat vind ik super irritant. Quizzzit is geen kennisquiz, maar meer een entertainmentquiz. Al zou je sceptisch zijn; binnen een paar minuten heb je een glimlach op je gezicht,” aldus Maurice.

Quizzzit entertainmentquiz juichende mensen
Quizzzit entertainmentquiz juichende mensen
Quizzzit entertainmentquiz
QUIZZIT bedrijfsfilm Opname: De IJzeren Man, Vught Opdrachtgever : Pim Bertens
Quizzzit entertainmentquiz juichende mensen
Quizzzit entertainmentquiz juichende mensen
Quizzzit entertainmentquiz juichende mensen
Quizzzit entertainmentquiz prijswinnaars

Fun met die-normaal-niet-zo-leuke collega

“Ik was zo overtuigd van Quizzzit bij een klant, dat ik zelfs voorstelde om het niet door te berekenen als ze het niet leuk vonden. Nou, je raad het al. Ze vonden het geweldig.” Logisch ook, want het gaat van de typische Mama appelsap-vragen tot aan instinkers als ‘Welke kleur is de Hulk’ waarbij de antwoorden in verkeerd gekleurde vakjes staan. Of wat te denken van het feit dat je als je als team onderaan staat extra punten kunt verdienen door een karaokenummer te zingen. Klein detail; de overige groepen bepalen hoeveel punten je er als team voor krijgt. Precies, hilariteit alom.

“Je leert mensen op een hele andere manier kennen. Misschien heb je als salesman op kantoor wel eens hommeles met de boekhouder, maar zie je ineens een hele andere kant van hem als je bij hem in het team zit. Precies dat maakt Quizzzit zo gaaf.”

En dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat je eigen vragen over het bedrijf kunt toevoegen, een quizmaster erbij kunt boeken of… nou ja, er is zoveel mogelijk. Check het zelf maar!

Quizzzit entertainmentquiz juichende mensen

Beeld: Quizzzit