Venues

Paleis Soestdijk toont tijdens Winterpaleis Soestdijk uiteenlopende evenementen mogelijkheden

Sprookjesachtige uitje tijdens de kerstvakantie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Winter Paleis Soestdijk - fotograaf Nufotograferen

Paleis Soestdijk is van zichzelf al een eyecatcher. Maar tel daarbij op de ontelbare lichtjes, sfeervolle kerstdecoratie en kudde schapen en dan is het helemaal een prachtig plaatje. Het mooie is dat jij daar van 16 december tot en met 8 januari van kunt genieten!

Een perfect moment voor jou als eventmanager om langs te komen en naast het genieten van een gezellig uitje ook te ervaren wat de mogelijkheden zijn op evenementengebied. Want die zijn er legio!

Winterpaleis Soestdijk

Het paleis wordt vanaf komende week spectaculair uitgelicht en een aantal zalen zijn compleet in kerststijl te bewonderen. In de ongerepte natuur van het landgoed is van alles te beleven, want tijdens een wandeling kom je zomaar een Christmas Choir tegen, kan je bij de Watertoren genieten van lekkere koek en zopie en kom je ongetwijfeld talloze wollige viervoeters en een familie damherten tegen. Hoe gaaf!

Daarnaast is ook het originele schilder van Cornelis Kruseman te bewonderen. Bijzonder want normaal hangt die achter gesloten deuren in de Tweede Kamer.

Schapenkudde Paleis Soestdijk Nufotograferen-schapen

Meest duurzame paleis ter wereld

Het Paleis is in transitie voor de toekomst en heeft als missie om het meest duurzame paleis ter wereld te worden. In het verlengde daarvan wil de locatie een platform én podium zijn met Nederlandse oplossingen die wereldwijd het verschil maken.

Organiseer jij een evenement bij Paleis Soestdijk dan kan je hier gemakkelijk het stempel duurzaamheid op plakken. Niet in de laatste plaats omdat de locatie je graag kennis laat maken met duurzame innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van energie, voeding of gezondheid. Dat is een onderscheidend vermogen dat geen enkele andere locatie in Nederland op dat niveau kan bieden.

Wat voor event je ook wilt organiseren, welke (buiten)ruimtes je ook wilt gebruiken of hoe lang het programma ook duurt; ga jij voor een duurzame toekomst, dan ga je voor Paleis Soestdijk. Te beginnen met een bezoek aan Winterpaleis Soestdijk. Dan kan je meteen brainstormen wat de mogelijkheden zijn voor jouw volgende evenement!

Paleis Soestdijk in de sneeuw - foto Nu fotograferen1
Paleis Soestdijk in de sneeuw - foto Nu fotograferen

Beeld: Paleis Soestdijk en Nu Fotograferen