Persons of Interest

B. Your Event Manager organiseert jouw events van klein tot koninklijk

Met Britt altijd een hit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
B Your Eventmanager - Britt van Engeland - opening Provinciehuis - Koninklijk bezoek-

Britt van Engeland wants to B. Your Event Manager. Terecht, want ze er is verrekte goed in. Van grote corporates tot goede doelen en van verenigingen tot high end; iedereen weet haar te vinden zodra er hulp nodig is bij de organisatie van een event.

Laat het maar aan Britt over om je volledig te ontzorgen. Wij zagen laatst een foto waarin ze koning Willem-Alexander de hand schudt en vroegen ons af wat voor event het betrof. Tijd voor een belletje!

“Als ik iets beloof, dan ga ik ervoor”

Britt is zo’n freelancer die haar tanden in een project zet. Of dat nou als ZZP-er, op interim of in de ontzorging van een volledig project is. She gets the job done! Inmiddels bestaat B. Your Event Manager ruim vijf jaar en heeft ze tig events mogen organiseren.

Waarom organisaties haar een event toevertrouwen én terugkomen? “Ik ga overal 300% voor. Dat is in de productie en uitvoering, maar ook in het meedenken met het concept. Vaak krijg ik te horen dat ik ze verras met mijn creativiteit op detailniveau. Dat vind ik erg gaaf, want die details maken het voor mij echt af. Natuurlijk is het een voordeel dat ik in de afgelopen jaren enorm veel voorbij heb zien komen. Daarnaast heb ik ook ervaring in eventmarketing en eventstyling. Dat alles neem ik mee zodra ik een organisatie bij hun eventvraag mag helpen.”

B-Your-Eventmanager-Britt-van-Engeland-opening-Provinciehuis-Koninklijk-bezoek
B Your Eventmanager - Britt van Engeland - opening Provinciehuis - Koninklijk bezoek
Kim-Regelink-Photography-B-Your-Eventmanager-Britt-van-Engeland

Diversiteit maakt het leuk

Als we luisteren naar wat voor type events Britt in de afgelopen jaren heeft georganiseerd, dan verbazen we ons over de range aan type events. “Ik voel mij als een vis in het water bij elk type event, maar heb wel de focus op zakelijke events. Of het nou gaat om een VIP of signature-event waar ik belangrijke relaties van een opdrachtgever volledig in de watten mocht leggen of dat ik op een beurs voor mondzorgprofessionals drie verschillende klanten ondersteun bij hun beursdeelname. Ik regel het en probeer een opdrachtgever altijd drie stappen voor te zijn.”

Kim-Regelink-Photography-B-Your-Eventmanager-Britt-van-Engeland
Kim-Regelink-Photography-B-Your-Eventmanager-Britt-van-Engeland

Koninklijk ontvangst

Eén van de actuele hoogtepunten is de organisatie van de (her)opening van het hoofdgebouw van de provincie Zuid-Holland, dat na 2,5 jaar verbouwing door de Koning werd heropend. “Dat was echt een prachtige klus en een zeer mooie uitdaging. Het gebouw was pas een paar weken in gebruik en was zo grondig verbouwd, dat de teams de weg nog niet goed kenden.

Daar kwam bij dat we een onderscheidend programma wilden neerzetten. De nieuwe evenementenhal beschikt over een scherm van 24 meter breed x 5 meter hoog, waar je uiteraard hele toffe dingen mee kunt doen. Mega indrukwekkend, dus dat werd de basis van de opening. Samen met Lonne Klein Robbenhaar van de provincie Zuid-Holland ontwikkelde ik een programma vol interactie. Alle content werd op maat gemaakt door FX Agency, passend bij elk onderdeel. Zo opende we met een spectaculaire openingsact waarin dansers interacteerde met het immense scherm.”

“Vervolgens kwam er een plenair programma waarin we in plaats van een bekende dagvoorzitter, de jongste historicus van Nederland die rol lieten vervullen. Zo kon hij als storyteller de onderdelen aan elkaar praten én tegelijkertijd de rol en ontwikkelingen van de provincie Zuid-Holland van 200 jaar terug tot nu betekenis geven. En dat op een super frisse en belevende wijze.

Uiteindelijk heropende de Koning het hoofdgebouw door een ‘biometrische’ handschan, waarmee alleen hij het gebouw opnieuw kon heropenen en de energie terug het gebouw in liet stromen. Zowel de creativiteit als productionele complexiteit maakten het een geweldig event. Want ja, een event organiseren waar de Koning bij aanwezig is, is ook een ander kaliber op het gebied van veiligheid en protocol.

Het was allemaal maatwerk. Het was intensief en uitdagend. Het was veel schakelen met onderleveranciers. Maar het event heeft een gouden randje gekregen en ik vond elke minuut geweldig.” En dat is wat Britt zo geweldig maakt. Dat enthousiasme is voelbaar door de telefoon en daar kan jij van profiteren. Can she B. Yóur Event Manager?

B Your Eventmanager - Britt van Engeland - opening Provinciehuis - Koninklijk bezoek - foto Martijn Beekman
B Your Eventmanager - Britt van Engeland - opening Provinciehuis - Koninklijk bezoek - foto Martijn Beekman
B Your Eventmanager - Britt van Engeland - opening Provinciehuis - Koninklijk bezoek - Foto Martijn Beekman
B Your Eventmanager - Britt van Engeland - opening Provinciehuis - Koninklijk bezoek - Foto Martijn Beekman
B Your Eventmanager - Britt van Engeland - opening Provinciehuis - Koninklijk bezoek - Foto Martijn Beekman

Beeld:
Profielfoto: Kim Regelink
Opening: Martijn Beekman