Nieuw duurzaam Qurios park is geschikt voor kleine teammeetings

Met (Callants)oog voor kwaliteit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Met het open gaan van de branche focussen wij ons ook meer en meer op hetgeen we het meest tof vinden; nieuwe locaties, concepten, entertainment en meer spotten.

Qurios park van Roompot in Callantsoog is er zo één. Niet gebouwd voor events of groepen, maar juist daardoor bijzonder om in te zetten! En als we zeggen nieuw dan is het ook nieuw, want het park werd drie weken geleden geopend.

Nieuw duurzaam Roompot Qurios park is geschikt voor kleine teammeetings - vrouw in hangmat
Nieuw duurzaam Qurios park is geschikt voor kleine teammeetings - Roompot - wastafel

Duurzaam park

Het in Callantsoog gloednieuwe Qurios park van Roompot is alleen al qua locatie bijzonder. Vanaf het hoge duin zie je aan de ene kant het strand en aan de andere kant het ingepolderde landschap. Het is het vijfde park in Nederland waarbij kwaliteit, duurzaamheid en excellente service centraal staan.

Bij de bouw is altijd zo duurzaam mogelijk gewerkt. Zo wordt de ecologische voetafdruk minimaal gehouden, sturen slimme meters het energieverbruik bij waar nodig en wordt gewerkt met biopropaan, dat wordt geproduceerd uit 100% duurzame grondstoffen.

Nieuw duurzaam Qurios park is geschikt voor kleine teammeetings - huisjes bij het water - Roompot
Nieuw duurzaam Qurios park is geschikt voor kleine teammeetings - plant aan plafond - roompot
Nieuw duurzaam Qurios park is geschikt voor kleine teammeetings - Roompot - huiskamer met servieskast

Event mogelijkheden

De 70 sea lodges bieden plaats aan vier tot zes gasten en hebben allemaal een zithoek, eethoek, smart-tv, een goed uitgeruste keuken en een veranda met loungeset. Gratis wifi is er uiteraard, net als vloerverwarming, minstens 2 slaapkamers en een badkamer, of meer afhankelijk van de grootte van de woning.

Er is tevens één kas aanwezig waar je met twaalf personen bijéén kunt komen. Deze mag je gebruiken als je vier lodges afhuurt. Natuurlijk is er ook voor ontspanning plek. In de directe omgeving kan je diverse wandelingen of fietstochten maken. En natuurlijk heb je het strand binnen handbereik. Kortom, een goed park dus voor meerdaagse teammeetings met de afdeling.

Beeld: Qurios park