Venues

Paleis Soestdijk streeft naar meest duurzame paleis (en eventlocatie) ter wereld

Unieke plek voor jouw duurzame evenement

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Soms worden ambities uitgesproken waar we meteen enthousiast van worden. Dat is het geval bij Paleis Soestdijk die als doel heeft het meest duurzame paleis ter wereld te worden. Dat word je echter niet zomaar. Daarom dat de locatie door waardevolle samenwerkingen met pioniers in het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in rap tempo stappen aan het maken is. En ook in bredere zin wil Paleis Soestdijk een platform en podium zijn met Nederlandse oplossingen die wereldwijd het verschil maken.

Die kennis is enorm interessant en deelt Paleis Soestdijk graag wanneer jij een evenement bij hen organiseert. Doe daar je voordeel mee!

Platform voor Nederlandse innovaties

Bovenop de duurzaamheids-ambitie wil Paleis Soestdijk het platform zijn voor Nederlandse innovaties. Onder de titel ‘Made by Holland’ biedt de locatie vanaf 2025 een onafhankelijk podium voor de kroonjuwelen van de Nederlandse maak- en kennisindustrie en worden hier de successen van innoverend Nederland gevierd.

Maar nu al zijn er talloze vruchtbare samenwerkingen, zoals die met Dutch Food Week waar het paleis enkele events over food-innovaties host of de SDG Challenge waarin studenten worden uitgedaagd om samen te werken aan de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties.

Paleis Soestdijk - Oranjerie - Beeld Maylan Vastgoedfotografie
Paleis Soestdijk - Oranjerie - Maylan Vastgoedfotografie
Achterkant Paleis Soestdijk - Beeld Maylan Vastgoedfotografie
Paleis Soestdijk - Oranjerie - Beeld Maylan Vastgoedfotografie
Paleis Soestdijk - Oranjerie Beeld via SoapBox

Autoritaire connecties binnen handbereik

Organiseer je een evenement bij Paleis Soestdijk dan kan je hier gemakkelijk het stempel duurzaamheid op plakken. Niet in de laatste plaats omdat de locatie je graag kennis laat maken met duurzame innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van energie, voeding of gezondheid. Dat is een onderscheidend vermogen dat geen enkele andere locatie in Nederland op dat niveau kan bieden.

Inspireer je gasten met de ambities van Paleis Soestdijk, organiseer een duurzame teambuildingsactiviteit op het buitenterrein of krijg een rondleiding langs de kunsttentoonstelling VOORLOPERS waarin kunstenaars van nu actuele thema’s als innovatie, (bio)technologie en recycling verbeelden. Het zorgt voor een inhoudelijke versterking van jouw programma en purpose.

Wat voor event je ook wilt organiseren, welke (buiten)ruimtes je ook wilt gebruiken of hoelang het programma ook duurt; ga jij voor een duurzame toekomst, dan ga je voor Paleis Soestdijk. Een plek die in beweging is, waar iedereen welkom is en waar mensen met goede ideeën samenkomen!

Paleis Soestdijk - Kwekerij - Beeld Hadewych Veys
Paleis Soestdijk Ivo Geskus
Paleis Soestdijk - Beeld Hadewych Veys
Paleis Soestdijk Ivo Geskus
Paleis Soestdijk - tuin - Nufotograferen

Beeld: Hadewych Veys, Maylan Vastgoedfotografie, SoapBox en Ivo Geskus, Nufotograferen