In coronatijd verdien je wel een schouderklop van Lieve Machines

Menselijk contact wenselijk, maar dit nemen we voor graag voor lief

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Fijn hoor dat die lockdown er steeds verder afgaat, maar we zijn nog steeds verstoten van echt menselijk contact. Met die anderhalve meter schieten we wat dat betreft geen meter op. Gelukkig zijn er creatieve koppen die een ludieke oplossing hebben voor het welverdiende contactmoment.

Studio Fraaj, het creatieve bureau uit Rotterdam voor brands en ideeën en Pitchkoff, de standbouwer- en ontwerper uit Breda vonden de liefde bij elkaar en creëerde Lieve Machines.

Een compliment op jouw event

Machines zijn niet lief, dat horen we aan de lopende band. Niks van waar, dat zijn ze namelijk wel. Want in tijd van hopeloze huidhonger zijn er de Lieve Machines die een beetje liefde in de wereld brengen.

Of je nou voor een schouderklop of een aai over de bol gaat… je voelt je ongetwijfeld meteen daarna wat gelukkiger. En anders heb je op zijn minst een dikke glimlach op je gezicht en dat is in deze tijd ook veel waard!

Lieve Machines zijn ideaal om in te zetten bij de entree van een event, bij de receptie van een bedrijf of, als je er echt behoefte aan hebt, lekker naast je bureau. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog en kunnen volledig in jouw event-huisstijl worden omgetoverd. Er is zelfs plek voor je logo, slogan en bemoedigende boodschap; geschreven, ingesproken of allebei. Ze komen groot, klein of in middelmaatje. Yep, Lieve Machines zijn super flexibel!

Namens de machines: Tot snel! Of voor de binair sprekenden onder ons: 01010100 01101111 01110100 00100000 01110011 01101110 01100101 01101100!

Beeld: Lieve Machines