Met Snap Camera worden webcammeetings een stuk gezelliger

Snapchat voor op computers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het zijn heftige tijden. Dat beseffen we en daar passen we onze content op aan. Informatie over de nieuwste maatregelen van de overheid en inspiratie over post-corona mogelijkheden en virtual events. Maar zeg nou zelf… de boog kan niet altijd gespannen zijn.

Dus toen we deze twee jaar oude, maar nu super toepasselijke toepassing zagen, wilden we dat meteen delen. Snap Camera is het Snapchat-alternatief voor volwassenen. Snap je het nog?

Online meetings met een persoonlijke twist

Webcammen staat sinds een paar maanden niet meer synoniem aan een 18+-ervaring. Nee, het gebruik van de cam is totaal geintergreerd in onze huidige manier van werken waarin online meetings ‘het nieuwe normaal’ van connecten zijn geworden.

We schreven al een artikel over hoe je op je non-verbale communicatie moet letten tijdens een online meeting. Hartstikke belangrijk, want het is (mede) bepalend voor het effect en de inhoud van het gesprek. Maar net als bij een live event is er altijd wel een moment voor ontspanning. Dat kan vanaf nu ook digitaal met Snap Camera, de ‘grote broer’ van Snapchat.

Met Snap Camera creëer je bijzondere filters over de beelden van je camera. Even simpel als hilarisch. Het installeren is een makkie (daar heb je je Snapchattende kids niet voor nodig!) en je kunt zelfs je eigen filter maken voor jouw organisatie. Krijgt dit stukje inspiratie toch nog een serieus tintje.

Probeer Snap Camera eens zouden we zeggen… fun gegarandeerd tijdens de ‘inloop’ van je meeting, het rookmoment voor de nietrokers of de vrijmibo met jouw collega’s.