Virtual events zijn booming dankzij Boom Chicago

Op maat gemaakte ‘late night talkshows’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Boom Chicago - online event - comedy - Event Inspiration

Voor wie Boom Chicago niet kent; ze zijn het scherpere, minder platte en Engelssprekende broertje van De Lama’s. Net zoveel tranen over de wangen, maar met minder puberale grappen en (iets) meer inhoud.

Vanuit hun eigen locatie in Amsterdam verwelkomen ze normaal gasten voor een avondje plezier. Met de corona-ontwikkelingen bieden ze nu letterlijk en figuurlijk een podium voor digitale events.

Online events in een talkshow-sausje

Laat het maar aan Boom Chicago over om jouw virtuele event niet een slap aftreksel te laten zijn van de live versie. Er wordt een complete talkshow rondom jouw organisatie, bedrijfsboodschap of doelstelling gevormd. Inclusief hosts, interviews (de geinterviewde zit gewoon lekker thuis te Zoom-en), muziek, videos en interactie. En de humor dan? Uiteraard… serieus waar nodig, maar humoristisch waar gepast. Of zoals ze het zelf zeggen: Humor makes business better!

Streamingpartner We Are Live zorgt dat alles technisch superstrak verloopt en gasten thuis een echte online ervaring meekrijgen die niet onderdoet voor de Amerikaanse late night-shows. We zijn benieuwd!

Beeld: Boom Chicago