FLASHBACK FRIDAY: Schommel je brainstorm, borrel of weekend in!

De ultieme hotspot voor creatieve en gezellige get-togethers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
schommel aan tafel - event - inspiration - 4

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: de schommeltafel (origineel artikel 9 oktober 2019)

Kun je het je nog herinneren; je kindertijd, waarin je urenlang ongestoord in de speeltuin rondhing of ‘de hemel tegemoet schommelde’? Die tijd is voor velen onder ons passé, tenzij je misschien nog samen met jouw kleintje (schommelend) terug kunt denken aan die goede oude tijd. Maar hoe fijn is het om soms weer even het kind in jezelf naar boven te halen? Onder het genot van een hapje en een drankje of juist tijdens een creatief proces? Wij hebben een te gekke eyecatcher gespot!

schommel aan tafel - event - inspiration - 2
schommel aan tafel - event - inspiration - 1

Vechten om een plek

Ondernemer Tim Christophe voegde de daad bij het woord en ging aan de slag met het ontwikkelen van een heuse schommeltafel. Een schommeltafel in een mooi & hip design, die op elke plek meteen opvalt. Aan elke tafel hangen 8 schommels, maar het leuke is dat de tafels aan elkaar te koppelen zijn, zodat er zelfs plek voor 14, 20, 26 of 32 personen is.

De tafel is nu al een groot succes. Tim vertelde dat er soms zelfs op kinderlijke wijze gevochten wordt om een plek aan tafel. Ook kreeg hij blije reacties van ouders omdat hun kind nu wel stil bleef zitten tijdens het eten, nou ja… stil. Kortom deze tafel is op verschillende manieren in te zetten en werkt als een magneet. Ideaal voor extra baromzet?

schommelstoel - corpraote events - event inspiration -7
schommelstoel - corpraote events - event inspiration -5
schommelstoel - corpraote events - event inspiration -1
schommelstoel - corpraote events - event inspiration -2

Festivals en kantoren

Deze tafel biedt niet alleen extra sfeer in restaurants, maar ook in kantoorpanden, op festivals of andere evenementen.

Zo kun je voor de kantoorversie het tafelblad laten vervangen door een whiteboard om op te schetsen. Hoe leuk en makkelijk tijdens brainstorms. Of kies de koele variant met zonneluifel boven de tafel of de verfrissende versie inclusief drinkbak in de tafel verwerkt, om de drankjes koel te houden. Niets is te gek, de fabrikant kan alles maken!

Zie jij jezelf al zitten samen met je vrienden of collega’s, schommel dan snel naar de verhuur- of verkooppagina! De huurprijzen staan op de site gemeld, lekker transparant.

schets - meubels - Schommeltafel_groot_U_2
schets - meubels - Schommeltafel_lang_parasol_3
schets - meubels - schommelaantafel_kukeleku_v10

Beeld: Schommel aan tafel