Distance Disco is een (vrijmibo) danceparty én game ineen!

Party hardy livingroom-style

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Distance Disco man achter laptop met op het scherm dansende mensen voor de webcam

Wat missen wij de feestjes. Lekker uitbundig springen, gek doen en vooral mooie herinneringen opbouwen met anderen. Gelukkig kan dat ook vanuit huis, met Distance Disco.

Deze online discotheek is een feestje op zich waar je niet alleen jouw dancemoves mag showen, maar ook goed moet kijken naar wie er in het scherm als enige op hetzelfde nummer als jij aan het dansen is! Yeah, the game is on!

Distance Disco scherm met dansende mensen voor de webcam

Digital matchmaking disco party

Deze discotheek betreden is gemakkelijker dan de plaatselijke bouncer lief aankijken. Betreed de public dance floor in één van de publieksevents (zoals komende week het disco, carnavals- of Valentijn feestje) of creëer een eigen disco! Het enige wat je hoeft te doen is aan te geven hoe lang het feestje duurt en hoeveel gasten er bij aanwezig zijn. Oja, en nog het meest belangrijke; welke muziekstijlen mogen er op jouw feest gedraaid worden? Van Dance Classics tot Europop en van Tik Tok Hits tot Latin; er is keuze genoeg!

Transformeer je kamer in een plaatselijke club, zorg voor een minibar en ga los op de dansvloer. Goed dansen op de beat he, want er is maar één persoon die op hetzelfde nummer losgaat! Hoe sneller hij jou vindt, hoe meer punten jullie samen verdienen.

Dat is nog eens een feestelijke vrijmibo met je collega’s op kantoor! Whoop whoop. Shake that booty met Distance Disco.

Beeld: Distance Disco