De Borrelshow verrast, verbaast en verbindt in 45 minuten online madness

Pubquiz meets karaoke meets competitie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Laat twee creatieve broers zonder werk zitten door de coronamaatregelen en voor je het weet ontwikkelen ze een bruisende show die menig online event op stelten zet. Dat is kortgezegd het verhaal van Job (acteur/schrijver) en Bas (theatertechnicus), die afgelopen jaar aangrepen om te kijken hoe je online een feestje kunt bouwen. Tadaaa, zo ontstond De Borrelshow.

De Borrelshow is geen standaard bingo of pubquiz. Het is een online beleving waar je nog lang met veel plezier aan terugdenkt!

De-Borrelshow-presentator-en-zangeressen (foto: Twycer) © Twycer / www.twycer.nl
Zangeressen-tijdens-de-borrelshow (foto: Twycer) © Twycer / www.twycer.nl
Presentator-tijdens-de-borrelshow-met-roze-scherm-achter-zich (Foto: Twycer) © Twycer / www.twycer.nl

Mengelmoes van soorten entertainment

Wat kan je verwachten? Laten we het zo zeggen; ben je net bezig met antwoorden van een snelle quizronde, dan ben je vervolgens ineens beland in een origami competitie om daarna na een sing-a-long te eindigen met een home made orchestra van potten en pannen. Oja, tussendoor kras je nog op een (digitale) kraskaart de liedjes bij elkaar die je voorbij hoorde komen in de hoop dat je een leuke prijs wint.

Inderdaad, neem het tegen elkaar op in verschillende door elkaar heen lopende competities. Afhankelijk van je wensen kunnen (door jou ontwikkelde) vragen over de organisatie worden geïntegreerd of bedenk je zelf een ludiek wedstrijdelement. Tijdens onze kerstborrel kozen we voor het met de handen op de rug veterdrop happen… nooit geweten dat een overzicht van happende mensen op beeld zo grappig was!

Optioneel kunnen muzikanten, zangeressen en nog veel meer worden toegevoegd. En dit alles in een studio naar keuze of gewoon ergens bij jou op kantoor. Kleine tip: vergeet de bezems niet voor de vele confettishooters die tussendoor af gaan.

Muzikant met xylofoon tijdens de borrelshow

Business meets fun

Waar veel organisaties aan het einde van vorig jaar vooral behoefte hadden aan energie en fun, blijkt er ook steeds meer vraag naar een vorm waarin business en pleasure elkaar afwisselen. De Borrelshow heeft ook een concept ontwikkeld waarin ze zorgen voor kleine business breaks tussen de online sessies door. Even een moment ontspanning door bijvoorbeeld een korte quiz, een verfrissende drumsessie of een ultrakorte interessante sessie hoe muziek positief op de hersenen werkt. Kortom, gogogo naar De Borrelshow!

Confetti tijdens de borrelshiw (foto- Fotostudio Fabro ism PPeopleEvents) foto- Fotostudio Fabro ism PPeopleEvents

Beeld: Twycer (Advance Events), Fotostudio Fabro ism PPeopleEvents