World of Nix toont met alcoholvrije bar vol hippe drankjes dat ‘nix’ ook heel lekker is!

0% alcohol, 100% smaak

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Nix & Nix - alcoholvrije drank - apres ski

De trend van alcoholloze of alcoholarme drankjes doet steeds meer zijn intrede. Ook op evenementen wordt steeds vaker naar een nul-punt-nulletje gevraagd. Dat bracht Wim Boekema op het idee om in 2021 World of Nix op te richten.

World of Nix is de eerste alcoholvrije slijterij die in Nederland is geopend. Inmiddels zijn er vier vestigingen (Haarlem, Amsterdam, Amersfoort en Tilburg) en kan je een selectie van de dranken ook inclusief bar huren voor jouw eigen event. Hoe tof is dat?!

Daar is echt nix aan!

Wij vinden deze alcoholvrije bar echt supergaaf! Denk niet dat ze met twee middelmatige drankjes aankomen die een slap aftreksel vormen van de spirits. Nee, op events komen ze met een volledige cocktailbar, inclusief flair bartender. Beste speciaal uitgedachte cocktails die uitvoerig getest zijn en de flessen zijn voorzien van mooi artwork. Denk aan Cape Citrus & Tonic, Dark & Stormy en Amaretti Sour. Maar ook andere cocktails met een alcoholvrije gin-, rum- of elixir-variant. Lekker hoor!

Nix & Nix -alcoholvrije drank bartender met bar buiten

Proeverij op locatie

Naast de retail activiteiten en de barren op events, kan je ook van World of Nix genieten tijdens een proeverij. In één van hun slijterijen of op een eigen externe locatie. Geniet van een glaasje bubbels (alcoholvrij natuurlijk) en daarna van zo’n 10 tot 15 verschillende wijnen en cocktails, inclusief professionele toelichting.

Dus… mocht je de ‘standaard cocktails’ nix aan vinden, check dan World of Nix!

Nix & Nix - slijterij alcoholvrije dranken
Nix & Nix - alcoholvrije drank - winkel

Beeld: World of Nix