World of Nix biedt hippe alcoholvrije bar die je op elk event wilt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
World of Nix cocktailbar

Wat enkele jaren terug begon als persoonlijke zoektocht naar ‘lekkere alternatieven voor alcoholische dranken’, veranderde al snel in een zakelijke kans. Er is een groeiende vraag naar kwalitatieve alcoholvrije dranken. Waar op events alcohol de sociale norm leek, is er sinds een tijd een enorme verandering gaande. Daarin loopt World of Nix voorop met meerdere alcoholvrije slijterijen door het land én een bar die geweldige alcoholvrije cocktails, bieren, wijnen en bubbels aanbiedt. Yeah baby!

Opkomst van alcoholvrije dranken

De trend van alcoholloze of alcoholarme drankjes doet steeds meer zijn intrede. Ook op evenementen wordt steeds vaker naar een nul-punt-nulletje gevraagd. Dat bracht Wim Boekema en Frederike de Groot op het idee om in 2021 World of Nix op te richten. Al snel volgde de eerste alcoholvrije slijterij, gevolgd door nog enkele vestigingen in uiteindelijk Haarlem, Amsterdam, Amersfoort en Tilburg. Met de stijgende vraag naar ‘non-alcoholic’ kwam ook het besef wat de mogelijkheden voor World of Nix op events zijn. En die zijn niet nix!

Nix & Nix - Campagnebeeld summer
Nix & Nix - Campagnebeeld x-mas
Nix & Nix - Barpersoneel
Nix & Nix - Cocktailbar 2
Nix & Nix - Cocktailbar 3
Nix & Nix - Slijterij Amsterdam
Nix & Nix - Slijterij Tilburg

Smaak en beleving beiden belangrijk

Zet je World of Nix op een event, dan weet je dat je succes hebt. Zeg eerlijk, je staat toch ook liever met een gave cocktail dan met een suf spa’tje. Precies, zowel smaak als beleving zijn belangrijk. Daarom krijg je geen mocktail (vol zoete meuk), maar een alcoholvrije-cocktail. Een drankje dat proeft als een cocktail en eruitziet als een cocktail.

De bartender maakt er een toffe show van en legt je – terwijl hij de cocktails van garnering voorziet – graag uit wat je qua smaak kunt verwachten. Sowieso gaat World of Nix enkel voor de beste kwaliteit en struinen ze daar de hele wereld voor af.

Nix & Nix - Campagnebeeld spring

Assortiment op maat

In overleg met jou wordt het assortiment bepaald. Waarbij de basis vaak uit vijf key cocktails bestaat, waaronder een gin tonic en spritz. Wil je daarnaast een cocktail in jouw bedrijfskleuren? Check! Of is het leuk om een bepaald ingrediënt erin te verwerken omdat dat een link heeft met het event? Dat kan! Gasten aan het einde van het event verrassen met een alcoholvrij afzakkertje? Leuk!

Geef het goede voorbeeld op jouw event en zorg dat alcoholvrij drinken gemeengoed wordt. Kijk verder dan de bekende Spa Blauw of het standaard alcoholvrije biertje. Daar is toch nix aan?!

Nix & Nix - Give-aways
Nix & Nix - Events
Nix & Nix - Assortiment bar
Nix & Nix - Welcome
Nix & Nix - Gnista 'n Ginger
Nix & Nix - Cape Citrus & Tonic
Nix & Nix - Blood Orange Spritz

Beeld: World of Nix

Kenmerken

 • Voorlopersrol in alcoholvrije dranken
 • Hoogste kwaliteit smaak (geen mocktail maar cocktail)
 • Ook bubbels in alcoholvrije variant mogelijk
 • Bartenders zorgen voor beleving

Eigenschappen

 • Specialisme
  Cocktails

Branchenieuws van World of Nix

 • Alcoholvrije wijnkaart van Nix & Nix bij Ron Gastrobar

  NIX & NIX gaat samenwerking aan met restaurant Ron Blaauw

  11 oktober 2023