Venues

Nederlands Openluchtmuseum zorgt voor meest sfeervolle kerstmarkt voor jouw evenement

Een kerstpakket en -uitje in één!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Met al dat ‘half thuis/half op kantoor’-werken wordt een fysieke ontmoeting met het team door medewerkers zeer gewaardeerd en in de toekomst steeds belangrijker. Hoe ideaal is het dan om het jaar feestelijk af te sluiten met een kerstmarkt. Helemaal als het plaatsvindt op misschien wel de meest sfeervolle plek van Nederland tijdens de winterse decemberdagen, namelijk bij Nederlands Openluchtmuseum.

Zo sla je twee vliegen in één klap; je biedt de medewerkers de kans hun eigen kerstpakket samen te stellen, maar ook meteen een bijzondere beleving want deze locatie is, als je het ons vraagt, in de winter op zijn mooist!

Sfeer met een hoofdletter S

Nederlands Openluchtmuseum is van zichzelf al een bijzondere plek om te zijn. Niet enkel als bezoeker, maar juist ook als gast voor een event. Maar organiseer je iets in de wintermaanden, dan krijgt het nog een extra magisch randje. De natuurlijke omgeving verandert in een winters paradijs inclusief prikverlichting, mooie uitgelichte authentieke gebouwen en natuurlijk de kerstmarkt en 1.000 vierkante meter ijsbaan. Als dat niet sfeervol is, dan weten we het ook niet meer.

Nederlands Openluchtmuseum kerstmarkt
Nederlands Openluchtmuseum kerstmarkt
Kerstmarkt Nederlands Openluchtmuseum
Nederlands Openluchtmuseum kerstmarkt
Nederlands Openluchtmuseum kerstmarkt
Nederlands Openluchtmuseum kerstmarkt

Een (kerst)geschenk uit de hemel

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dan is het toch fijn dat je jouw medewerkers zelf de mogelijkheid geeft om hun eigen kerstpakket samen te stellen. Het assortiment aan artikelen is zeer breed en biedt voor ieder wat wils. Van prijswinnende biologische wijnen tot vitaliteitsproducten en van typische hebbedingen tot hip & happening. Het enige wat jij hoeft te doen is iedereen het juiste aantal duurzame munten (1 munt = 1 euro) te geven en ze binnen een bepaald tijdslot toegang de kerstmarkt laten bezoeken. Easy does it, right?

Nederlands Openluchtmuseum kerstmarkt
Nederlands Openluchtmuseum kerstmarkt

Coronaproof, live én online

Maak je uitje naar het Openluchtmuseum compleet door een extra activiteit toe te voegen aan je pakket. Van een eindejaarsborrel bij café Tante Stien tot een knallend eindejaarsfeest in Loods Goes of een gezellig diner in de Kasteelboerderij!

Komen onverwachts toch enkele coronamaatregelen om de hoek kijken, dan is Nederlands Openluchtmuseum hier op voorbereid (hoe fijn!). Van mogelijkheden om op afstand de kerstmarkt te bezoeken tot zelfs een complete online editie waarin de heel sfeer van de kerstmarkt online is doorvertaald, inclusief videocontent.

Check hier de mogelijkheden bij Nederlands Openluchtmuseum en geniet van een heerlijke kerstbijeenkomst!

Beeld: Nederlands Openluchtmuseum