De kartonnen oplossing voor de hele dag thuiswerken

Ga daar maar aan staan!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
MonKey Desk - thuiswerken - staand werken - arbo - computer

Voor menig salarisontvanger is thuiswerken de nieuwe standaard geworden. Hoewel het gebrek aan reistijd een voordeel is, kleven er ook zeker nadelen aan. Niet in de minste plaats een pijnlijke ree… eh, rug! Inderdaad, te veel zitten is schadelijk voor onze productiviteit en gezondheid. Laat het meeste meubilair in de woonkamer, de hobbykamer of thuiskantoor nou niet echt ontworpen zijn voor dagvullende werkzaamheden.

Sta op en doe daar iets aan! Of liever gezegd, ga staan. Met de MonKey Desk tover je elke werkplek binnen enkele seconden om tot een sta-bureau!

MonKey Desk - thuiswerken - staand werken - arbo - computer - kantoor

Ingenieuze oplossing voor staand werken

Het idee is even simpel als doeltreffend; het design bestaat uit twee stukken karton die handig in elkaar gevouwen dienstdoen als losse bureaus voor de monitor (of laptop) en toetsenbord. Klaar met werken (of de eettafel nodig voor een AGV-tje (aardappelen, groenten, vlees), dan vouw je de bureaus zo in elkaar om ze op te bergen.

De desks zijn op verschillende manieren te gebruiken en in diverse kleuren verkrijgbaar. Vooral geschikt voor mensen tussen de 160 en 185 centimeter lang! Is MonKey Desk de key tot succesvol thuiswerken?

Beeld: MonKey Desk