CitySense | Studiolocatie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

CitySense Utrecht: prikkelt al je zintuigen! 

Je zou er zo voorbij lopen. Van buitenaf is niets te zien van de spannende eventlocatie die schuilgaat in het souterrain op de Utrechtse St. Jacobbsstraat. Vroeger was dit het bekende Jacobi theater, nu is het omgetoverd tot een plek waar je zintuigen op scherp worden gezet. Je komt binnen via de kantoor-entree, dan de trap op naar beneden. ‘Zit ik hier wel goed?’ vraag je je nog af. Tot je de deuren openslaat en alleen maar een verraste “wow!” kan uitbrengen.

Een evenementenlocatie op een onzichtbare en ondergrondse plek beginnen, wie doet dat nou? De bedenker van Cuisine on Tour en oprichter van Het Culinaire Eventbureau, Dimitri Chalos, begon 7 jaar terug vol vertrouwen met de multifunctionele evenementenlocatie in de binnenstad van Utrecht. Op de plek waar Tineke Schouten zo’n 35 jaar geleden haar eerste stappen op het podium zette, was het nu de beurt aan Dimitri om zijn publiek te verrassen. “Het ondergrondse past heel erg bij Utrecht. En het is een voordeel dat je niet naar buiten kunt kijken,” zegt Dimitri lachend. “Zo zit je er hier echt helemaal in.”

Spelen met licht en geluid, 24/7 

Het is het paradepaardje van CitySense: een 20 meter breed en 3 meter hoog projectiescherm. Inbegrepen bij de huur, je betaalt er niets extra’s voor. We zien het al helemaal voor ons… Hier vertoon je de mooiste liefdesfoto’s tijdens een knallend huwelijksfeest, spannende visuals tijdens je bedrijfsfeest of een indrukwekkende interactieve video voor je productlancering of brand event. Met de ouderwetse discotheekvergunning, die Dimitri kreeg toen ‘ie het pand overnam, mag er bovendien 24/7 geluid worden gemaakt. En we gaan nog niet naar huis…!

Een fris grasgeurtje of appel-kaneelaroma?

Geluid, licht, beeld: check dubbelcheck. Maar Dimitri ging voor een totaalbeleving. En zo voegde hij geur toe aan CitySense’ repertoire. “We hebben in het pand een geurinstallatie staan. In de winter is de appel/kaneelgeur populair, maar de frisse grasgeur doet het door het jaar heen ook goed.” Een eigen corporate aroma, passend bij je product of bedrijfsvisie. Hoe gaaf is dat! 

De culinaire stempel van Dimitri en zijn zoon

Met Dimitri’s culinaire achtergrond zal het je niet verbazen dat CitySense je volledig ontzorgt op het gebied van eten en drinken. En het bloed kruipt waar het niet gaan, want begin dit jaar is Dimitri’s zoon als chef aangetreden. “We werken niet met vaste menu’s. We kijken naar een passend concept dat 100% aansluit bij jouw merk of wens. Presentatie is daarbij superbelangrijk.” Ook zijn er spannende plannen in de maak om met de bekende Utrechtse kok Ramon Beuk samen te werken, die ook nog eens heel bevlogen over eten kan praten. Twee fijne vliegen in één klap!

Dat verdient een Groene Pluim

Is er dan geen enkel kritisch punt te noemen? Nee, we blijven nog even wat veren uitdelen. CitySense is namelijk volledig ingericht met duurzame materialen. Ook is er een eco-toilet en draait de gehele locatie op groene stroom. Lekker bezig! Het leverde hen ook al een Groene Pluim vanuit de Gemeente Utrecht op. Volgens ons kan er geen twijfel over bestaan: CitySense is here to stay.

lees volledige omschrijving
verberg volledige omschrijving
ZALEN (1)
Beleveningsruimte
 • Oppervlakte 380m2
 • Lengte 25m
 • Breedte 15m
 • Hoogte 3m
150
60
80
200
400
150
Kenmerken
 • Prikkels
 • Persoonlijk
 • Verrassend
 • Maatwerk
Eigenschappen
 • LiggingIn het stadscentrum
 • BereikbaarheidBereikbaar per openbaar vervoer, Eigen parkeergelegenheid, Nabij snelweg
 • FaciliteitenAirconditioning, Audio visuele middelen, Binnenruimte, Catering, Eigen catering mogelijk, Exclusiviteit mogelijk, Geluidsinstallatie, In-/outdooractiviteiten, Invalidentoegankelijk, Plug & Play, WIFI
 • Geschikt voorBedrijfsborrel, Bedrijfsfeest, Diner, Gala & Awardshow, Relatie Evenement, Vergadering
Bereikbaarheid
 • OV 0.2 km Utrecht Centraal Station
Locatie CitySense | Studiolocatie