CitySense

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

CitySense add sense to your story!

CitySense is het best bewaarde geheim in het centrum van Utrecht waar je standaard met een wow-gevoel binnenkomt. Terecht, want deze ondergrondse locatie is naast enorm goed bereikbaar met auto en OV, ook nog eens zeer interessant voor evenementen waar branding en jouw verhaal de boventoon voeren. Van immersive wall tot de five senses. Deze locatie laat een permanente indruk achter!

De verborgen parel

Een evenementenlocatie op een onzichtbare en ondergrondse plek beginnen, wie doet dat nou? De bedenker van Cuisine on Tour, Dimitri Chalos, begon 10 jaar terug vol vertrouwen met de multifunctionele evenementenlocatie in de binnenstad van Utrecht. CitySense is de plek waar je altijd het enige gezelschap op locatie bent en waar verfijnd maatwerk op allerlei manieren tot uiting komt tijdens jouw event. Oftewel ‘we add sense to your story’. Tel daarbij op dat ze op alle manieren goed te bereiken is, een team heeft dat een onnoemelijke hoeveelheid events heeft georganiseerd en ze geen eindtijden kent omdat je 24/7 geluid mag maken. Waar kom je dat nog tegen?

Citysense-evenementenlocatie-©-Piroe-Photography Foto: Piroe Photography
Citysense - evenementenlocatie - events - venue
Citysense - evenementenlocatie - events - venue

Focus op jouw boodschap

Voor CitySense is het belangrijkste doel het versterken van jouw boodschap. Ze denkt hier met het concept ‘focus ON / OFF’ op alle facetten in jouw evenement in mee. Positieve triggers worden op speelse en subtiele wijze toegevoegd.

Bij de inhoudelijke programma-onderdelen is het zaak dat gasten maximaal in het verhaal worden meegenomen. Laat dat maar aan het twintig meter brede scherm (#immersivewall) over, want dat maakt enorme impact! Dat doet het al met de standaard aanwezige achtergronden en beelden, maar helemaal als je maatwerk content laat ontwerpen door dé toonaangevende project specialisten bij Mr Beam. Of wat te denken van het toevoegen van geurbeleving, zoals pepermunt voor een ‘frisse energie’ en meer focus op de presentatie. Of rainforest-geur tijdens een personeelsfeest in jungle thema.

keuken Citysense - evenementenlocatie - venue

Waarde toevoegen door te ontspannen

Focus ON betekent ook Focus OFF. De momenten buiten de presentaties dienen om op te laden. Het is het stuk hospitality, food & drinks waar CitySense met een sterk keukenteam en ruime cateringachtergrond de beste in is. Vandaar bijvoorbeeld ook de open keuken, zodat je het bevlogen team live in de weer ziet.

Maar het gaat veel verder dan dat. Denk aan het naar beneden lopen naar de locatie terwijl je een passend muziekstuk hoort dat past bij het event. Of een toilet met een lachspiegel. Het is die dynamische, eigentijdse vibe die zorgt dat CitySense gedurende het hele programma waarde toevoegt. That makes sense, right?!

CitySense is zo’n locatie die je moet bezoeken om te snappen hoe gaaf het is voor een presentatie, awardshow of feestavond waar ‘het dak’ eraf mag. Wow gegarandeerd!

CITY SENSE - LOCATIE - UTRECHT DiscoDansen lr-3259
CITY SENSE - LOCATIE - UTRECHTIndrukwekkend scherm

Beeld: CitySense en Piroe Photography 

ZALEN (1)
Beleveningsruimte
 • Oppervlakte 380m2
 • Lengte 25m
 • Breedte 15m
 • Hoogte 3m
150
60
80
200
400
150

Kenmerken

 • 20 meter wide screen (#immersivewall)
 • Zintuig prikkelaars
 • Goed bereikbaar per auto én OV
 • Geen eindtijden, 24/7 inzetbaar

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Nabij snelweg
 • Faciliteiten
  Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Catering Eigen catering mogelijk Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie In-/outdooractiviteiten Invalidentoegankelijk Plug & Play WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Diner Gala & Awardshow Relatie Evenement Vergadering

Bereikbaarheid

 • OV 0.2 km Utrecht Centraal Station

Locatie CitySense

Branchenieuws van CitySense

 • CitySense Utrecht, Dimitri Chalos, eigenaar

  CitySense onthult nieuw locatieconcept FOCUS ON.OFF

  22 mei 2023