Met Laser Maze schieten gasten in actie om jouw product of toffe prijs te winnen

Plunder ‘de kluis’ in een race tegen de klok

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Tijdens onze speurtocht naar inspiratie op de beurs Best of Events in Duitsland vorige week, kwamen we Laser Maze tegen. Een ludieke pop-up game die simpel oogt, maar enkel met de nodige vaardigheden en inspanningen is te volbrengen.

Superleuk om in te zetten tijdens een familiedag, als teambuilding activiteit of als activatie bij een beursstand. Zo komen gasten nog eens op een ludieke manier met jouw merk in contact!

Laser Maze teambuilding laserstralen
Laser Maze teambuilding laserstralen
Laser Maze teambuilding laserstralen

Verschillende spelopties

Baan je een weg door de laser barrières naar de finish, controleer goed je bewegingen en stel je behendigheid op de proef. Er zijn verschillende opties; speel een race tegen de klok en zorg dat je aan het einde van de avond als snelste het einde hebt bereikt en win een hele mooie prijs.

Of gebruik Laser Maze als activatie en laat niet snelheid, maar behendigheid de boventoon voeren; als een van de laserstralen wordt aangeraakt, sluit de vitrine automatisch. Ook kan je in tweetallen tegen elkaar spelen in twee identieke laserpaden.

Als laatste kan je het ook inzetten voor teambuilding; als groep moet je vragen beantwoorden, waarbij elk goed antwoord een laserstraal uitzet zodat de route steeds gemakkelijker wordt.

Laser Maze teambuilding laserstralen
Laser Maze teambuilding laserstralen
Laser Maze teambuilding laserstralen

Flexibel in te zetten

Het laserlabyrint bestaat uit meerdere laser barrières waarin tot acht zichtbare laserstralen door spiegels worden omgeleid. De kleur van de laserstralen kan individueel worden ingesteld. Rode stralen zoals ‘Mission Impossible’, maar bijvoorbeeld ook groen of blauw voor de kleur van jouw bedrijfslogo.

De baan kan op alle denkbare locaties worden aangepast en geïnstalleerd. Het enige wat nodig is, is een lichte duisternis. Gebruik daarvoor de eigen speeltunnel of go all out met bijvoorbeeld een zeecontainer of de laadruimtes van een vrachtwagens. Hoe gaaf is dat?!

Behoefte aan toffe entertainment op jouw event? Boek Laser Maze en klaar is Kees!

Beeld: LASA Berlin