Stef Stuntpiloot en Dokter Bibber in XXL-uitvoering zijn games voor extra veel plezier op events

Let the games begin!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wanneer je weet of je een mooi studentenleven hebt gehad? Als je tijdens een potje Stef Stuntpiloot dronken wordt. Of verraden we nu iets te veel van onze eigen studententijd? Hoe dan ook; Stef Stuntpiloot brengt mooie herinneringen met zich mee.

Dan is het extra tof dat er een lifesize versie van deze game is gemaakt die – weten we uit ervaring – op festivals en andere events veel gespeeld wordt.

DayOff Events Stef Stuntpiloot en Dokter Bibber
DayOff Events Stef Stuntpiloot en Dokter Bibber
DayOff Events Stef Stuntpiloot en Dokter Bibber
DayOff Events Stef Stuntpiloot en Dokter Bibber

Stef Stuntpiloot

Deze aandachtstrekker is niet alleen voor festivals, maar ook op bedrijfsfeesten of open dagen erg interessant. Vier wippen, kippenhouders en een aangedreven vliegtuig met Stef erin… meer heb je niet nodig. Geschikt voor vier spelers tegelijkertijd, maar afwisselen is natuurlijk mogelijk! En door de onderlinge afstand is Stef Stuntpiloot ook nog eens coronaproof!

Dokter Bibber XXL

Uit hetzelfde brein komt sinds kort ook Dokter Bibber XXL; het bekende gezelschapsspel waarbij je in de huid van de ‘dokter’ treedt om de patiënt te opereren… zonder al te veel te bibberen. Dit spel speel je met twee personen tegelijkertijd; één hangt in het harnas en de ander bedient de afstandsbediening om de dokter te verplaatsen. Super leuk!

Beeld: DayOff Events