Food & Drinks

Met deze Summer line-ups van The Food Line-up heb je een ijzersterk culinair programma

Kies één van de vijf zomerse concepten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De markt wordt volgens Kamer van Koophandel overspoeld met nieuwe cateraars. Het aantal event cateraars is in vijf jaar tijd gegroeid van 11.000 naar 27.000. En aangezien in 2022 en 2023 de vraag naar catering op events door het dak schoot, is het niet meer dan logisch dat zoveel mensen deze geweldige sector instappen. The Food Line-up ziet dit ook terug, want het aantal chefs dat zich bij hen aanmeldt wordt steeds groter. Gelukkig doet ze niets liever dan het selecteren van de beste chefs en cateraars met een eigen specialiteit, om daarmee de events die ze cateren van geniaal lekker eten, drinken & service te voorzien.

Toch zien ze dat opdrachtgevers, van secretaresses tot eventmanagers, soms door de bomen het bos niet meer zien. Net als voor schappen chips in de supermarkt, is de keuze soms ook (te) reuze. Hoe kies je uit al dat lekkers? Daarom brengt The Food Line-up voor deze zomer graag wat structuur aan met de Summer line-ups: vijf zomerse line-ups waardoor je je op voorhand al heel gericht kunt verlekkeren.

Smaakvolle inspiratie

Een beetje window shoppen en extra inspiratie op doen voor je volgende event. Het is heerlijk om iets meer richting te krijgen als er zoveel mogelijkheden zijn. The Food Line-up beseft dat maar al te goed. Met de Summer line-ups helpen ze je dan ook graag een handje op weg met 5 heerlijke line-ups in een bepaald thema. Voorzien van geniaal lekker eten vanuit foodtruck of food-outlet, verfrissende drankjes en personeel met een dikke glimlach. Het enige wat jij moet doen is: pick & Smik(kelen) zullen we maar zeggen! The Food Line-up zorgt voor de rest. Al vanaf 200 personen en € 40,- per persoon. Nice!

#1 Foodtruck Parade

De foodtruck parade op jouw bedrijfsterrein bestaat uit één tot vijf foodtrucks, afhankelijk van het aantal gasten. Ga je voor de meest authentieke taco of het lekkerste frietje dat je ooit hebt gegeten? Geniet ondertussen van verfrissende drankjes vanuit een knap aangeklede bar.

#2 Summer Drinks

Waar is dat feestje? Bij jou is dat feestje! Want The Food Line-up komt naar je toe deze zomer. Letterlijk. Jij zorgt voor een club gezellige mensen; zij serveren ze de lekkerste Whenever-Mi-Bo bites. IJskoude, verfrissende drankjes scoor je razendsnel bij de slim ingerichte mobiele bar. Als dat geen steengoede borrel is?!

#4 Grill Feast

Voor je het weet ruik je dat ultiem rokerige zomer aroma van smeulende kooltjes en knap strakke streepjes van de grill. Als dan het water je niet in de mond loopt, dan weten we het ook niet meer. Slinger de grillplaat maar aan. Laat je verleiden met sissende geluiden van de Libanese saj. Van fiery veggies tot Venezolaanse arepa’s; The Food Line-up zet jouw feestje on fire met geniaal lekker eten waar je je vingers bij aflikt. Can you stand the heat?

#5 Hidden Gems

Wél de nieuwste culinaire talenten en hidden gems, maar niet de TikTok rijen? Laat dat maar aan The Food Line-up over, want zij hebben een neus voor nieuw talent, al zeggen ze het zelf. De grootste uitdaging? Kiezen wat jouw eerste culinaire ontdekking wordt. 

Voor welke Summer line-up je ook gaat; het wordt ongetwijfeld een succes. Succes met kiezen!

Beeld: The Food Line-up / Fitchd