3x ludieke mondkapjes voor tijdens jouw (kerst)event

Mondkapjes are here to stay, dus waarom niet alles eruit halen wat erin zit?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Mondkapje met LED tekst

Mondkapjes hebben we voorbij zien komen in alle vormen en maten. Naast de standaard mondmaskers zijn dat bijvoorbeeld de doorzichtige mondmaskers of  mondkapjes met fotoprint. Facemasks gaan nog een lange tijd deel uitmaken van de huidige samenleving, dus laten we de gekkere varianten eens onder de loep nemen.

Met de verwachte aankomende verplichting om mondkapjes te dragen, zijn originele varianten zeer welkom. Met deze mondmaskers val je zeker weten op!

Foute mondkapjes met kersttwist

De decembermaand staat voor de deur en daarmee ook de feestdagen. Een ‘foute kersttrui’ is zó 2019, dit jaar gaan we voor een ‘fout mondkapje’. Met deze bijzondere mondkapjes verschijn jij op elke kerst gerelateerde, coronaproof feestgelegenheid in stijl. Een kerstman, sneeuwpop of een versierde kerstboom, met dit mondkapje in kerstsfeer is van alles mogelijk.

Sowieso leuk voor rondom de feestdagen, maar ook voor organisaties die een kerstgerelateerde borrel (wanneer het mogelijk is) met een coro-ho-ho-naproof element willen opleuken.

Mondkapje in kerststijl

Gepersonaliseerde LED mondkapjes

Een ‘op maat’ mondkapje. Met behulp van een app krijg je de mogelijkheid om zelf te bepalen wat er op jouw mondkapje komt te staan (zie headerfoto). Van ‘afstand aub’ voor cateringpersoneel tot een pijl die de hostess visueel ondersteund bij het doorverwijzen naar een zaal; met dit mondkapje kun je omstanders een duidelijke boodschap meegeven zonder iets te zeggen.

Gekleurde, lichtgevende mondmaskers

Met deze mondmaskers met twaalf standen en zeven kleuren maak jij je event een kleurrijk feest. Dit mondmasker wordt geleverd inclusief schakelaar en USB kabel. Op deze manier is het geen domper meer om een mondkapje op te zetten, maar zorgt het juist voor extra sfeer – en licht!

Mondkapjes zijn in deze periode erg belangrijk, maar dit kan wel gecombineerd worden met een creatieve invalshoek. Dus hou je mond(kapje op) en kijk eens naar deze ludieke varianten!