Sharingbox brengt met deze mondkapjes een glimlach op ieders gezicht

Ludieke gift voor medewerkers en relaties

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Sharingbox - mondkapjes - print - textiel - coronaproof - event - gadget - branding

Dat ondernemers in de branche in deze tijd vindingrijk zijn, weten we al door eerdere initiatieven waar we over schreven. Deze mondkapjes horen daar ook bij; creatief en relevant. Sharing-box ouwe!

Mondkapjes zijn vandaag de dag onderdeel van ons dagelijks (openbaar vervoer) leven. Een noodzakelijke kwaad waar nu een ludieke draai aan is gegeven.

Mondkapjes met jouw afbeelding

Sharingbox heeft een toffe photobooth waar je binnen twee minuten jouw eigen mondkapje krijgt. Het enige wat jij moet doen is voor de booth staan, je gezicht goed centreren in de voorbeelduitsnede op het scherm en ‘flits’… de foto is gemaakt! De aanwezige host/hostess zorgt dat de foto gedrukt wordt in een textielprinter.

Tadaaa, daar is die dan. Het verbergen van je glimlach is er niet meer bij. Maar goed, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Ideaal voor op events, maar ook in de lobby van jouw organisatie als maatschappelijk presentje aan jouw medewerkers of bezoekers. Uiteraard inclusief brandingmogelijkheden, mocht je dat willen.

Ook op afstand kan je een masker laten maken. Het enige wat je hoeft te doen is een foto te uploaden op het platform van Sharingbox. Binnen enkele dagen ontvang je vervolgens de mooiste glimlach per post toegestuurd. Hoe leuk!

Liever een andere photobooth op jouw event? Door het gebruik van een voetpendaal, een QR-code of jouw glimlach wordt de foto gemaakt. Contactloos lachen dus!

Oke, (mond)kappen met lezen en snel naar Sharingbox.

Sharingbox - mondkapjes - print - textiel - coronaproof - event - gadget - branding

Beeld: Sharingbox