Layhgobuilder zorgt voor gratis visueel inzicht voorafgaand aan jouw event

Een driedimensionale kijk op jouw festivalterrein

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Showcase Layhgobuilder.com

Heb je vroeger altijd met Lego gespeeld, maar ben je daar inmiddels wel overheen gegroeid? Dan is het nu tijd voor Layhgo. Met Layhgobuilder kun je er in de browser achter komen hoe jouw event er in werkelijkheid uit komt te zien: een goede voorloper op de uiteindelijke technische bouwtekening. Handig voor in post-corona, maar ook leuk om beetje mee te spelen zodat je niet de swung kwijtraakt in deze eventloze tijden.

Layhgobuilder is ontworpen voor de eventorganisator, maar hoe maak je optimaal gebruik van dit open source platform… als gebruiker of toeleverancier!

Wat is Layhgobuilder?

Layghobuilder is een platform waar je in de browser een plattegrond van jouw festival kunt maken. Super handig voor de eventorganisator die wil weten of het terrein goed is ingedeeld. Dit is niet het enige: als gebruiker krijg je in de Layghobuilder 3D visuals te zien van echte toeleveranciers. Partijen als Purple Group en Van Ham Tenten & Podia zijn al aangesloten bij dit platform.

Op een andere pagina op de websites zijn User Guides te vinden. Op deze pagina staan verschillende filmpjes die duidelijk maken hoe je Layghobuilder kunt gebruiken.

Op de website vind je verschillende showcases, waar goed te zien is hoe anderen te werk zijn gegaan.

Showcases Layhgobuilder printscreen website Printscreen Layhgobuilder-website

Beginnen jouw handen al te jeuken om aan de slag te gaan met een visualisatie van een coronaproof corporate event? Of juist dat grote, indrukwekkende festival wat jij nu in gedachten hebt #postcorona? Mooi! Met Layhgobuilder kun je gratis aan de slag, dus wat houd je tegen? Kunnen wij het bouwen?! Nou en of!