Venues

Kasteel Rijnhuizen als sprookjesachtige setting voor jouw winter vergadering, feestavond of kerstdiner

Sfeervoller wordt het niet!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Kasteel Rijnhuizen is sinds enkele maanden geopend en heeft bij veel opdrachtgevers al een onvergetelijke indruk achtergelaten. Waarom? Door de sfeervolle setting in het groen, de moderne faciliteiten in een historische omgeving en de fijne bereikbaarheid, slechts enkele minuten vanaf de snelweg in het hart van Nederland.

Dat is in de zomermaanden natuurlijk al een feestje. Maar stiekem nog mooier als de dagen wat donkerder zijn tijdens de wintermaanden. Heerlijk in één van de Koetshuizen bijeen en tussendoor onder het genot van een heerlijke kop koffie een frisse neus halen bij de vuurkorven of wandelend door de weelderige tuin.

Warm onthaal, binnen én buiten

Door de mooie laan rijdend parkeer je de auto halverwege op het terrein met capaciteit voor maximaal 70 auto’s. Vervolgens zie je al snel tussen twee mooie koetshuizen het kasteel opdoemen. Dit alles situerend op een intiem pleintje waar de sfeervolle verlichting schijnt, de vuurkorven branden en de vast aanwezige stretchtent voor eventuele beschutting zorgt.

Op de achtergrond zie je het kasteel inclusief slotgracht (vergeet niet je schaatsen, mocht het gevroren hebben, want een mooiere schaatsplek bestaat er niet). Vanaf dit plein stap je met een paar meter in zowel Koetshuis Noord als Koetshuis Zuid. Let’s start your event! 

Kasteel Rijnhuizen - eventlocatie - koetshuizen - kasteel - events
Kasteel-Rijnhuizen-zaal-met-statafels
Kasteel Rijnhuizen - eventlocatie - koetshuizen - kasteel - events
Kasteel-Rijnhuizen-vergaderzaal-met-ronde-lampen
Kasteel-Rijnhuizen-vergaderzaal-met-bar

Bijeenkomsten in Koetshuizen Noord & Zuid

Als we de sfeer van deze twee locaties in één zin zouden moeten beschrijven, dan is het iets zoals: In de Koetshuizen ben je omringd door grandeur en comfort, terwijl je geniet van alle moderne voorzieningen die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst.

Koetshuis Noord heeft een comfortabel ingerichte beneden- en bovenverdieping die voorzien is van onder andere moderne schermen, cameraverbinding en clickshare. Het is een ideale ruimte voor vergaderingen, presentaties en aansluitend een borrel voor maximaal 18 personen in rechte opstelling en 40 personen in theateropstelling. Inclusief ingebouwde haard; hoezo wintervibes?!

Koetshuis Zuid is een stuk groter en beschikt over een ruime zaal waar verschillende opstellingen mogelijk zijn. Het heeft daarnaast een aparte opkamer die kan dienen als break-out of waar je rustig kunt bellen. Aan dit koetshuis grenst ook de karakteristieke schuur en natuurlijk het grote buitenterras.

Kasteel-Rijnhuizen-dinertafel

Vier kerst bij Kasteel Rijnhuizen

Kerst is een tijd om te vieren, te genieten en herinneringen te creëren. Kasteel Rijnhuizen biedt hiervoor een betoverende setting. Van een intiem kerstdiner tot een groot kerstfeest. Van speciaal kerstmenu tot winterse barbecue of dynamic dining. Of wat te denken van een glühwein barretje in de in prachtige aan de water gelegen Theekoepel of marshmallows roosteren boven een kampvuur. Het kan allemaal; laat dat maar aan het culinaire team van Kasteel Rijnhuizen over.

Kortom, bij Kasteel Rijnhuizen kan je écht ontsnappen aan de winterblues. Ben even afgesloten van de buitenwereld in deze winterse wonderwereld en laat je verrassen door alle moderne gemakken, culinaire kunsten en persoonlijke connecties met jouw collega’s. Je moet van goede (Kasteel Rijn)huizen komen om een beter einde van 2023 of start van het nieuwe jaar te organiseren!

Caterbox-Winter-gezelschap-wat-proost
Caterbox-Winter-borrel-buiten-bij-kampvuur
Caterbox-Winter-gerecht-op-bord
Caterbox-Winter-mensen-die-een-toost-uitbrengen
Caterbox-Winter-Kasteel-Rijnhuizen-aankleding

Beeld: Kasteel Rijnhuizen