Concept & Strategy

De Kerstpakketparade piekt met gemiddelde van 92% ‘pakket-tevredenheid’

Eigentijds, duurzaam en toch lekker kersterig

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
CoffeeMood kerstmarkt met cadeau-artikelen

Veel werknemers kijken elk jaar halsreikend uit naar het openen van het kerstpakket. Om vervolgens in meer dan de helft van de gevallen behoorlijk teleurgesteld te zijn over de inhoud, zo blijkt uit onderzoek. Maar dat hoeft niet zo te zijn!

Het team van Kerstpakketparade organiseert namelijk van kerstmarkt tot volledig kerstevent met een basis van ‘shop je eigen pakket’ met trendy en duurzame cadeaus waar je wel blij van wordt.

CoffeeMood kerstmarkt met cadeau-artikelen
CoffeeMood kerstmarkt met cadeau-artikelen

Onvergetelijk kerstpakket

Laten we eerlijk zijn; een generiek kerstpakket is niet meer van deze tijd. De helft wordt weggegooid of weggeven en de andere helft is vaak maar ‘zo zo’. Tijd voor verandering dacht Brigitte van Haarlem, die tien jaar geleden Kerstpakketparade oprichtte. Met succes, want inmiddels hebben veel organisaties dankbaar gebruik gemaakt van haar expertise en onderscheidende concept. Sterker nog, ze was in 2013 de eerste die het zelf samenstellen van je kerstpakket aanbood. En nu loopt ze weer voorop met écht goede producten van mooie en hoofdzakelijk duurzame A-merken!

Elk thema heeft een eigen sfeervolle houten kerstkraam: bier & wijn, gedroogde worst & kaas, gadgets, homedeco & accessoires, sieraden, koken, chocolade, koffie & thee en goede doelen. Met daarachter merken zoals Tony’s Chocolonely, Lucy’s Loaves, Brouwerij ‘t IJ, De Koekfabriek en Shanti Jewels.

Speciale vermelding krijgt het thema ‘goede doelen’, waarbij door medewerkers gegeven kerstmunten worden omgezet in een bijdrage aan een goed doel naar keuze van de organisatie (wellicht eentje waar ze ambassadeur van zijn). Een ander bijzonder thema is ‘koffie en thee’. Waarom? Omdat Brigitte ook eigenaar is van CoffeeMood en zodoende gegarandeerd overheerlijke koffiebonen en thee heeft geselecteerd!

CoffeeMood kerstmarkt met cadeau-artikelen
CoffeeMood kerstmarkt met cadeau-artikelen

Nu de medewerkers toch bij elkaar zijn…

Het wordt steeds belangrijker om medewerkers aan jouw organisatie te binden. Maak dan gebruik van het feit dat iedereen bij elkaar aanwezig is voor de kerstmarkt en bouw het uit tot een volwaardige kerstborrel of knallend kerstfeest.

Ook daarvoor ben je bij Kerstpakketparade in goede handen. Brigitte (en haar team) werkt al ruim achttien jaar in de evenementenbranche en weet perfect hoe ze een onvergetelijk event voor je kan organiseren.

Sterker nog, naast de juiste adressen voor tenten, techniek, entertainment en aankleding heeft de organisatie zelf diverse foodtrucks en mobiele barren. Dat wordt dus genieten van een sappige burger (halal, hoe handig!), smakelijke cocktails of mooi opgemaakte mocktails. Ook de glühwein-, warme chocomelk en gin & tonic-bar ontbreken uiteraard niet.

Dus wil jij een kerstmarkt of volledig kerstfeest organiseren op eigen terrein of op een locatie, dan is er maar één belletje nodig om volledig ontzorgd te worden. Als wij een gemiddelde (!) beoordeling van 92% score horen, zit het met het eindresultaat wel goed. Dat is het jaar nog eens met een (kerst)knaller inclusief goed verhaal afsluiten!

Beeld: Kerstpakketparade