FLASHBACK FRIDAY | Jouw event vol in de spotlights met schaduwtheater van Kunstelaar

Ambacht ziet het licht

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Kunstelaar. De lichtkunstenaar die er een schaduwspektakel van maakt. (origineel artikel 13 juli 2021)

Menig event kan tegenwoordig niet meer zonder de nieuwste technieken. Zelf worden we ook enorm enthousiast van een dikke lichtshow. Maar toen we de website van Kunstelaar spontaan tegenkwamen kon een geluksmoment niet uitblijven.

Want waar een lichttechnicus zijn kwaliteiten laat zien, toont Angela Vissers met haar schaduwinstallaties authentieke ambacht. En dat is verrassend mooi!

VJ-en met overheadprojectors

Angela is een beeldend kunstenaar die met haar schaduwinstallaties kijkers meeneemt naar schemerzones. Een wereld waarin dieren, met vaak menselijke trekken, de hoofdrol spelen. Dat klinkt vrij experimenteel, maar ziet er tof uit. Nog gaver – vinden wij als eventliefhebbers – is dat ze ook maatwerkopdrachten aanneemt en dus helemaal mee kan gaan in jouw eventthema.

Hoe gaaf is het om haar in te zetten samen met haar vier overheadprojectors en ronddraaiende discobolmotoren met handgesneden papieren stencils erop. Als een analoge VJ vertelt ze met haar beelden een verhaal. Zet haar buiten bij de entree in om gasten op een bijzondere manier te verwelkomen, laat haar onderdeel zijn van een openingsact of als artistieke ‘wandversiering’ tijdens een galadiner.

Kunstelaar schaduwtheater
Kunstelaar schaduwtheater
Kunstelaar schaduwtheater

Workshops voor kinderen en volwassenen

Of het nou een afgebakende workshop is of eentje waar je als persoon kunt in- en uitlopen… je wordt helemaal zen als je je creativiteit laat ontplooien en met mes en schaar jouw schaduwwerk tot stand laat komen. “Ik word keer op keer verrast, vooral door kinderen die op gevoel de mooiste kunstwerken maken,” aldus Angela.

Wij zijn benieuwd wanneer jij Angela aan het (schaduw)werk zet!

Kunstelaar schaduwtheater

Beeld: Kunstelaar