Venues

Johan Cruijff ArenA en Hutten scoren met bijzondere beleving op jouw event

Op deze uitnodiging gaat (bijna) iedereen in!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Durven we te beweren dat elke eventmanager bekend is met de Johan Cruijff ArenA?Zeker! Maar weten ze ook allemaal wat de mogelijkheden zijn voor business events? Dat betwijfelen we.

Zonde, want deze locatie is erg bijzonder. Ook als je niet van voetbal houdt! Helemaal als je beseft hoe achter de schermen de teams van Hutten én Johan Cruijff ArenA samenwerken om voor jou een onvergetelijke herinnering te creëren.

Van 4 tot 5.000 gasten

Een voetbalstadion, dat is toch veel te kolossaal voor mijn event? Hell no! Al vanaf vier personen kan je er perfect terecht. Bijvoorbeeld in één van de prachtige skyboxen. Of wat te denken van de Koninklijke Loge waarbij je een panoramisch uitzicht hebt over het voetbalveld (overigens ook de perfecte plek voor een online eventregistratie).

Voor wat grotere gezelschappen van 10 tot 1.000 gasten kies je één van de 17 zalen. Elk met een eigen uitstraling en allemaal vernoemd naar steden waar internationale finales hebben plaatsgevonden. Ook heel gaaf; het Open Amphi Theater waarbij je een event bijwoont vanaf de tribune. Inderdaad, hoe bijzonder is dat?!

Waar je ook een event organiseert; er is altijd de mogelijkheid om een behind-the-scenes-tour aan te bieden in het programma. Nòg een extra incentive voor jouw gasten om op de uitnodiging in te gaan!

Johan Cruijff ArenA - uitzicht veld
Johan Cruijff ArenA - zaal

Powering the future

Johan Cruijff ArenA heeft innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan bij de exploitatie van het stadion in al haar facetten. Het innovatieplatform van de ArenA biedt een springplank voor innovaties die een onmiddellijke positieve impact hebben en tegelijkertijd het potentieel hebben om te helpen bij het oplossen van de stedelijke en maatschappelijke uitdagingen in de 21e eeuw op het gebied van ESG, mobiliteit, crowd control, veiligheid, bezoekersbetrokkenheid en burgerwelzijn. En dat op een inclusieve manier volgens de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. De organisatie van het stadion heeft een duidelijke missie en visie waar ook de visie en ambities van Hutten volledig op aansluiten!

Hutten/ Johan Cruijff ArenA - diner met lange tafels

Samenwerking op Champions League-niveau

Op 1 juni 2022 is Johan Cruijff ArenA namelijk de samenwerking aangegaan met Hutten om alle VIP-catering in het stadion te faciliteren. Oftewel alles behalve publieke catering. Een uitdaging die ze bij het Veghelse cateringbedrijf met twee handen vastpakten!

Als opdrachtgever krijg je zo twee topteams die vanaf het eerste contactmoment nauw samenwerken. Het salesteam van de Johan Cruijff ArenA vangt de aanvragen op en nodigt de contactpersoon graag uit voor een locatiebezoek. Zeker doen trouwens, want het is echt indrukwekkend om via het VIP-gebouw het stadion te betreden. Weet je meteen hoe dat straks voor jouw gasten aanvoelt! Tegelijkertijd gaat het team van Hutten aan de slag om een maatwerk voorstel aan te leveren waarin de catering, service en gastvrijheid centraal staan.

Johan Cruijff ArenA - bar
Hutten - catering service
Johan Cruijff ArenA - zaal
Hutten - kok
Hutten - food
Johan Cruijff ArenA - restaurant

Duurzaamheid en diversiteit

Kies je voor Johan Cruijff ArenA dan ben je verzekerd van een duurzame invulling van je event. Hutten is – naar eigen zeggen – de meest duurzame cateraar van Nederland en door GfK opnieuw verkozen tot ‘beste cateraar’ en dat ervaar je. Enerzijds in de inclusieve benadering bij het personeel, maar ook in het assortiment dat veel vegetarische, veganistische en op plantaardig gebaseerd gerechten bevat. Maar natuurlijk wordt de derde helft – oftewel de bitterbal – niet vergeten. Een smaakvolle mix waarmee je als organisatie ook een stap zet!

Ander voordeel van de samenwerking met Hutten is dat zij tal van expertises in huis hebben om jouw event perfect passend in te vullen. Denk aan een eigen werkplaats, een eigen decoratie-afdeling en wat al niet meer. Daarmee kan ze niet enkel jou, maar ook jouw gasten erg verrassen.

Het is voor ons een schot voor open doel, maar we zeggen het toch maar: de Johan Cruijff ArenA is een verrassend interessante locatie voor een event!

Hutten - eten dichtbij
Johan Cruijff ArenA - restaurant

Beeld: Hutten / Johan Cruijff ArenA