Venues

DOMUSDELA is de alles-onder-één-dak eventlocatie voor bijzondere belevingen

Voor ontmoetingen met betekenis

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

DOMUSDELA staat midden in de samenleving, letterlijk en figuurlijk. Want naast dat deze iconische locatie in hartje Eindhoven staat, is zij ook voor iedereen dé historische plek die bruist en inspireert met een toegankelijke, unieke en warme sfeer.

DOMUSDELA geeft kleur aan het leven… en aan jouw event! Zien is geloven, want zodra je enkele meters binnen bent, snap je meteen waarom iedereen uiteindelijk zo verwondert de locatie verlaat.

Zaal-met-dineropstelling-coronaproof-bij-DOMUSDELA (Beeld: Twycer)

Verleden en heden creëren ‘gevoel van thuiskomen’

Het oude klooster is enkele jaren geleden grondig verbouwd tot de bijzondere plek die het nu is. Oude en nieuwe elementen lopen naadloos in elkaar over. Van de authentieke tegeltjes die als kunstwerken de muur van de vergaderzalen bekleden tot de gietijzeren kroonluchters uit De Kapel die nu hun herbestemming hebben gevonden in Boutique Hotel Mariënhage tussen allerlei moderne design-elementen.

Zelfs de kleuren van vroeger komen op verrassende plekken in een fris jasje terug. Van oudsher ademt dit complex gastvrijheid. Eeuwenlang ontvingen de Augustijnen hun bezoekers steevast met de woorden: ‘Welkom, fijn dat je er bent!’ Dat is de traditie waar DOMUSDELA nu op voortbouwt.

Unieke uitstraling zorgt voor bijzondere events

Dat de locatie zo onderscheidend is in uitstraling draagt bij aan het succes van de vele events die in DOMUSDELA plaatsvinden. Van personeelsfeesten tot kick-off bijeenkomsten en van sit down diners tot meerdaagse meetings. Inderdaad, terwijl verderop binnen het complex een bruiloft, uitvaart of privéfeest is, kan jij met jouw gasten een moment vol herinneringen creëren.

Diner-aan-lange-tafel-onder-glas-in-lood-bij-DOMUSDELA (beeld: Twycer)

Je kunt je afvragen welke ruimte op deze locatie de meeste indruk maakt. De een kiest voor de iconische Paterskerk of Kapel met haar grote glas-in-lood ramen, hoge koepelplafonds en sfeervolle belichting. De ander zweert juist bij de ruime binnenplaats waar de grote patio uitermate geschikt is voor een buitenevent of Brasserie Rita, het bruisende culinaire hart van DOMUSDELA.

Zelf vinden we ook de vergaderruimtes en vooral het hotel er erg tof uitzien door de mix van moderne en historische elementen. Met zeventig kamers en tien extra vanaf voorjaar ’21 perfect voor jouw gezelschap.

Wanneer Hotel Mariënhage volledig is volgeboekt, zijn er in de directe omgeving van DOMUSDELA diverse mogelijkheden tot overnachten. Dat maakt de locatie uitermate geschikt voor grote meerdaagse bijeenkomsten.

Podium Paterskerk 1 DomusDela - eventlocatie - eindhoven - 1

Wil jij een event of bijeenkomst organiseren op een plek van betekenis, dan moet je zeker bij DOMUSDELA zijn. Zoals je ziet heeft de locatie echt alles-onder-één-dak, waardoor je als opdrachtgever volledig ontzorgd wordt. Geloof ons als we zeggen; na een locatiebezoek ben je verkocht, want deze locatie verkoopt zichzelf. Daar zijn we heilig van overtuigd!

Beeld: DOMUSDELA