’t Buitenhuys

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

‘t Buitenhuys is de bosrijke binnenlocatie op zijn Best!

Midden in de bossen van Best vind je ‘t Buitenhuys; een prachtige locatie in het natuurgebied de Sonse Heide. Vroeger een complex van defensie, nu een plek voor ontspannen en ontmoeten. Naast de op het terrein gelegen brasserie ‘t Boshuys is het juist ‘t Buitenhuys die gesitueerd in één van de aanwezige hangars de aandacht trekt. De natuurlijke omgeving is bijna letterlijk naar binnen gehaald en dat zorgt voor een bak aan inspiratie!

Natuurlijke inspiratiebron

De brasserie was zo populair voor zakelijke bezoekers dat naast hun eigen meetingroom en vijf vergaderruimtes de naastgelegen hangar werd omgetoverd tot ‘t Buitenhuys. Een ware metamorfose, want het lijkt wel alsof het bos binnen is doorgetrokken. Het is ingericht met niet van echt te onderscheiden kunstbomen, inclusief spots en prikverlichting. We kunnen zeggen hoe ongelofelijk gaaf en ‘anders dan anders’ dit eruit ziet, maar zien is geloven!

Buitenhuys - Hutten - Venue - Eventlocatie
Buitenhuys - Hutten - Venue - Eventlocatie

Binnen, buiten of beiden

Op deze locatie kan je terecht voor events van 80 tot 400 personen. ’t Buitenhuys is op te delen in verschillende ruimtes en biedt een groot privé-terras waar je exclusief gebruik van kunt maken. Ook tof; gebruik het hele binnen- én buitenterrein en organiseer een groot bedrijfsfestival inclusief foodtrucks, optredens en entertainment.

Heb je een meer inhoudelijk programma? Op hetzelfde terrein zitten ook een escaperoom, oorlogsmuseum en bierbrouwerij gevestigd. Ideaal voor een energy break of als teambuilding activiteit. Gecombineerd met een paar stappen in de buitenlucht geeft dat de juiste energie voor het vervolg van de meeting.

Hutten - Boshuys ondergaande zon bij meer
Hutten-Boshuys-optreden-buiten- beeld Twycer Beeld: Twycer
Hutten-Boshuys-stretchtenten-buiten - Beeld Twycer Beeld: Twycer

Smaakt naar meer

Niet alleen de locatie nodigt uit om terug te komen, ook de culinaire kunsten van de chef verrassen menig gast. Logisch, want er wordt gewerkt met pure gerechten waar lokale ingrediënten centraal staan.

’t Buitenhuys is gelegen tussen Best en Son & Breugel en binnen slechts enkele minuten te bereiken vanaf de snelwegen A2 en de A50. Op het terrein van ’t Boshuys zijn ruim 300 gratis parkeerplaatsen. Grote (multi)nationals organiseerden hun bedrijfsfeest in ‘t Buitenhuys, omdat zij weten dat deze locatie in Best voor de beste herinneringen zou zorgen! Ben jij de volgende?

Hutten-Boshuys-vrouw-die-aan-het-lunchen-is - beeld: Twycer
Hutten-Boshuys-gerecht-op-bord - beeld Twycer

Beeld: Hutten en Twycer

ZALEN (5)
't Buitenhuys
 • Oppervlakte 500m2
400
100
Zaal Boszicht
 • Oppervlakte 200m2
25
60
De Berk
22
De Plataan
 • Oppervlakte 150m2
22
22
't Brouwhuys
 • Oppervlakte 50m2
10
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Bijzondere locatie midden in de bossen
 • Diverse mogelijkheden voor teambuilding
 • Eigen keuken met focus op lokale ingrediënten
 • Goed bereikbaar en gratis parkeren

Eigenschappen

 • Ligging
  In het bos
 • Bereikbaarheid
  Nabij luchthaven Nabij snelweg Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid
 • Faciliteiten
  Catering Audio visuele middelen Buitenruimte Geluidsinstallatie Exclusiviteit mogelijk Gratis Parkeren WIFI Tuin (Dak)Terras Restaurant Binnenruimte In-/outdooractiviteiten Plug & Play Invalidentoegankelijk Airconditioning
 • Geschikt voor
  Fotoshoot Gala & Awardshow Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Bedrijfsborrel Outdoor (Sport) Activiteit Bedrijfsfeest Productpresentatie Beurs & Expositie Relatie Evenement Brainstormsessie Training Congres Vergadering Diner Workshop Festival

Locatie ’t Buitenhuys