Klooster Bethlehem

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Klooster Bethlehem biedt authentieke ambiance met moderne inrichting

Klooster Bethlehem ligt in de landerijen van het Brabantse dorpje Haren. Het in 1501 gebouwde klooster is rijk aan historische elementen, maar weet die perfect te combineren met een modern interieur en alle benodigde faciliteiten. Zo ontstaat een evenementenlocatie met zeven zalen van 15 tot 300 personen met ieder een geheel eigen uitstraling en diverse omliggende tuinen en terrassen die perfect in te zetten zijn voor zomerse borrels of teambuilding activiteiten. Wat wil je nog meer?

Ruimte tot 1.150 gasten

Het nadeel van veel historische locaties? Dat ze vaak te klein zijn voor middelgrote tot grote groepen. Niet bij Klooster Bethlehem. Naast de gratis parkeergelegenheid met ruim 175 parkeerplaatsen biedt deze evenementenlocatie een keuze uit verschillende zalen.

De Salon biedt met haar authentiek aangeklede ruimte voor 70 personen terwijl je in de warm ingerichte zaal Catharina Jans met 100 gasten kunt feesten. Ben je met meer mensen, ga dan naar de Udo van Talhoutzaal voor 125 personen, de sfeervolle Kapel voor 225 personen of naar de in 2015 compleet gerenoveerde ‘t Backhuys voor maximaal 300 gasten. En dan hebben we het nog niet gehad over het Patioterras waar je heerlijk buiten kunt vertoeven.

Klooster Bethlehem - Hutten - Venue

Natuurlijke omgeving

Wat wij heel fijn vinden aan Klooster Bethlehem? Het feit dat het zo in de natuur ligt. In welk seizoen je ook komt; de omgeving is van hartje winter tot kleurrijke herfst een plaatje! Dat prikkelt de inspiratie; maak een verfrissende wandeling tussen de inhoudelijke sessies, geniet van een informele borrel op het terras met de zon op je gezicht of gebruik het grote grasveld voor een toffe teambuilding activiteit zoals schapendrijven of een kettingreactie. Dat vergeten gasten niet snel meer!

Klooster Bethlehem - Hutten - Venue
Klooster Bethlehem - Hutten - Venue

Van vergadering tot complete concepten

Het team bij Klooster Bethlehem weet hoe ze van jouw bijeenkomst een blijvende herinnering moeten maken. Zowel bij een kleine meeting waarin de faciliteiten en catering ‘gewoon heel goed’ moeten zijn tot volledige evenementen waar ook over de creatieve invulling wordt nagedacht. Met een team dat bij Hutten hoort, weet je dat de culinaire en conceptuele expertise ruime is. Of zoals ze zelf zeggen: “Wij zijn heel flexibel en vinden het heel leuk om echt met je mee te mogen denken. Verras ons, zodat wij jou kunnen verrassen.”

Beeld: Hutten

ZALEN (6)
De Kapel
225
't Backhuys
300
Het Patioterras
125
Catherina Jans
100
De Salon
70
Udo van Talhoutzaal
125
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Diverse zalen voor 70 tot 300 personen
 • Sfeervolle inrichting met moderne uitstraling
 • Veel mogelijkheden buiten
 • Gratis parkeren

Eigenschappen

 • Ligging
  Landelijk
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Nabij snelweg Nabij treinstation
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Audio visuele middelen Binnenruimte Buitenruimte Catering Eigen catering mogelijk Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Gratis Parkeren In-/outdooractiviteiten Invalidentoegankelijk Plug & Play Tuin WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Brainstormsessie Congres Diner Festival Fotoshoot Gala & Awardshow Hybride events Indoor (Sport) Activiteit Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Outdoor (Sport) Activiteit Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Klooster Bethlehem

Branchenieuws van Klooster Bethlehem

 • Klooster Bethlehem proost jubileum

  Klooster Bethlehem viert 25-jarig jubileum van partnership met Hutten food & design

  30 januari 2024