Interactieve Zandbak is edutainment dat je niet door de vingers wilt laten glippen

Leerzame interactie voor kids

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Kinderen die spelen met een interactieve zandbak met projecties

Met de gedachten dat we in de zomermaanden ‘weer mogen’, gaan we ook meer post-corona content schrijven. Te beginnen met de Interactieve Zandbak. Ook zonder catchy naam een stuk edutainment die gretig aftrek vindt bij kinderen.

Hartstikke leuk om in te zetten bij een open dag, een beurs of bij events met een wetenschappelijk tintje. Ja, ook dan. Wedden dat ook volwassenen het maar wat graag even uittesten!

Mensen die spelen met schaduwen op interactieve zandbak met projecties
Zandtafel met projectie op zand
Klein kind bij interactieve zandtafel met projectie
Kinderen die spelen met interactieve zandbank in regenboogkleuren

Augmented reality op events

De Interactieve Zandbak bestaat uit één complete installatie. Hartstikke handig, want dan heb je geen gedoe met op te hangen beamers. Plug & play dus! Voor degenen die het principe niet kennen: maak een berg of graaf het zand uit en je ziet dat door de interactieve sensor de veranderingen in het zand worden gedetecteerd en de projectie zich in realtime aanpast. Bergen ontstaan, vulkanen exploderen lava en vissen zwemmen in een spontaan gecreëerd meer. Of kies één van de andere dertig thema’s! Wow, wat een toffe manier waardoor kids veel beter bij de aardrijkskundeles zouden blijven.

De zandbak wordt zelfs ingezet voor therapeutische doeleinden; daarom dat hij ook in hoogte verstelbaar is, zodat je ook vanuit een rolstoel kunt ervaren hoe je je eigen wereld bouwt.

Uiteraard kan je zowel de zandbak zelf customizen, maar ook de visuals aanpassen. Pas je eigen thema toe, verstop digitale easter eggs of… nou ja, er is van alles mogelijk. We zeggen; kom in (inter)actie en check hoe jij de Interactieve Zandbak bij jouw volgende event kunt inzetten.

zandbak met lage tafel voor kinderen
zandtafel met projectie geschikt voor rolstoelen

Beeld: Fit4vit