In de mobiele karaokebar ‘Cafe De Play’ doet iedereen met de party mee

Voor iedereen is een rol weggelegd

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Twee jaar geleden liepen we op Defqon.1 (ja echt!) de Sing-a-Long-Shower tegen het lijf. Twee jaar later komen we er achter dat men in de sanitaire hoek nog lang niet uitgezongen is.

De mobiele karaokebar ‘Cafe De Play’ is namelijk gebouwd in een voormalige toiletwagen. Klinkt spannend, maar is vooral supergaaf!

Zelfbediening op 15 vierkante meter

Van buiten heeft de toiletwagen grotendeels zijn oude looks behouden, maar eenmaal binnen begeef je jezelf in een karaokebar die is uitgerust met professioneel geluid, karaoke systeem (met 35.000 hits), lichteffecten en – als je het knopje weet te vinden – een dikke rookmachine. Inderdaad, het toffe is dat je alles zelf kunt bedienen; van muziek tot licht… en dus smoke effects. Uiteraard is er op de achtergrond begeleiding aanwezig om mensen aan te moedigen te zingen of (en dat is veel waarschijnlijker) de wachtrij te managen.

cafe-de-play-mobiele-karaokebar-feest
cafe de play karaokebar buitenkant
cafe-de-play-mobiele-karaokebar-randprogrammering

Je hoeft niet bang te zijn dat de wagen door zijn as zakt, want bij Cafe De Play weten ze wat feesten is. Hufterproof dus! Zet hem op een festival een beetje onopvallend bij de andere toiletten (#secretstage) of maak er een sub-area van waarvan je weet dat het misschien drukker wordt dan voor het hoofdpodium.

In Cafe De Play komt ieders zangtalent aan zijn of haar (door)trekken!

Beeld: Cafe De Play