De Turbo Club levert onderscheidend event entertainment in een extra ruig jasje

Gemaakt uit liefde en dat zie je

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Twee jaar geleden waren we bij Showkees, een event waar je in contact kon komen met bijzondere artiesten, kunstenaars en entertainers. Toen viel de Turbo Club al op met hun toch wel even bizarre als aanstekelijke installaties.

We schreven er al uberkort over, maar het verdient absoluut meer aandacht. Waarom? Check het toffe entertainment dat supergaaf is voor ‘events met een randje’. Stuk voor stuk attracties voor volwassenen. Zo tof!

Cassetterette

Voor de jonge lezers onder ons; weet je wat een cassettebandje is? Zo niet, check dan hier een Wikipedia-link voor uitleg. Ben je ‘een ouwe l*l’ zoals wij, dan heb je misschien net zulke sterke nostalgische herinneringen als wij aan het geklooi met potloden. You know what we mean!

De Turbo Club heeft een eerbetoon aan deze muziekdrager. En wat voor één. Deze oversized gettoblaster op wielen zorgt voor de meest opgewekte deuntjes op de meest onverwachte plekken. Inderdaad, elektrisch aangedreven dus 100% mobiel. Zo creëer je je eigen minifeestje op de gang, bij de toiletten of op de parkeerplaats.

Turbo Club Cassetterette

Schutterij van Oranje

Extreem bizar, maar wel eentje waarvan je denkt ‘dat gaan gasten nooit vergeten’. Schiet sinaasappelen onder hoge druk op een roos vol messen. Raak? Dan ben jij de winnaar van een zelf geschoten verse jus. Ja echt!

Turbo Club Schutterij van Oranje

De Reizende Slijter

Een simpel idee, maar je moet er maar opkomen; deze mobiele minibar van waaruit de lekkerste drankjes worden geserveerd. En mini is dan ook echt mini, want naar eigen zeggen is dit de kleinste mobiele bar ter wereld met een vloeroppervlak van 0,3 vierkante meter. Oja, 100% mobiel dus leuk om mee door de zaal te rijden of backstage bij de artiesten in te zetten. Van neutenbar, kwakzalver tot mini-mixbar en van chocobar tot cocktailbar. Dat noemen we dus allerminst barslecht!

Turbo Club Reizende Slijter
Turbo Club Reizende Slijter

Turbodome

Ken je dat tv-programma nog met die vechtende radiografische robots? Welkom bij de Turbo Dome. In deze arena wordt gestreden met radiobestuurbaar wapentuig op wielen. Wie van de vier deelnemers lukt het om de ballonnen van de tegenstanders lek te prikken en als laatste over te blijven? Inclusief ringmaster met live verslag!

De Turbo Club is niet voor elk feest geschikt, maar heb je de juiste doelgroep dan is deze club perfect om met hun entertainment een turbo boost aan je event te geven!

Turbo Club Turbo Dome
Turbo Club Turbo Dome
Turbo Club Turbo Dome

Beeld: Turbo Club