Droge komedie in een alledaags jasje

Zoek je absurd entertainment? Natuurlijk, je weet toch!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspiration | backstage safari | natuurlijkfiguurlijk

Natuurlijkfiguurlijk is een groep theatermakers die we tegenkwamen tijdens onze zoektochten op Solar Weekend; een fantastisch festival vol muziek én creativiteit. Ze stonden daar met vier uiteenlopende performances. Alle vier totaal verschillend, maar met één overkoepelend thema; het zijn gecreëerde surrealistische omstandigheden waardoor je ietsjepietsje uit je comfortzone wordt gehaald. Het gevolg; een paar minuten vermaak die zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Te leuk!

Maar wat maakt Natuurlijkfiguurlijk zo interessant? Heel simpel, ze maken voor events allerlei acts en performances op maat. Kom jij met ‘de thematiek’, dan geven zij er een geheel eigen invulling aan.

LEES OOK: Jouw waarden op je shirt be(na)drukken

Gegarandeerd vermaak; alleen of met anderen

De acts op Solar Weekend waren perfect passend bij het imago en de doelgroep. Een schot in de roos, die ook zeker op vele andere festivals geschikt is. Maar met een klein beetje fantasie kunnen deze (en vele andere acts) vertaald worden naar de corporate eventwereld.

Te beginnen met de Backstage Safari; een hilarische rondrit voor én achter de schermen. Compleet met twee safari-rangers in een golfkar, strenge veiligheidsmaatregelen (want gevaarlijke diersoorten backstage), interessante feitjes over de bedreigde aggrigators die voor de stroom zorgen, de voederplek van de artiesten en nog veel meer. Superleuk. De magie van ‘achter de schermen’ is sterk bij niet eventprofessionals. Niet alleen op festivals, maar ook op personeelsfeesten of congressen; een ritje levert leuke nieuwe contacten en gespreksstof op.

Natuurlijkfiguurlijk op Solar (4)
Natuurlijkfiguurlijk op Solar (3)

Een beetje naughty (we houden ervan!) is Secret Stories. Een plek waar je in een ouderwetse huiskameropstelling op een briefje jouw festivalgeheim mag opschrijven. De verzamelde geheimen worden overgeschreven en ingelijst. Een bonte verzameling aan hilarische anonieme anekdotes is het gevolg. Geweldig om te lezen! Zou dit ook op een bedrijfsevent kunnen? Een beetje spannend, maar gegarandeerd memorabel!

Natuurlijkfiguurlijk op Solar (2)
Natuurlijkfiguurlijk op Solar (5)

Fuck je bucketlist was er eentje waarvan de activiteit nog niet ten einde is. Hoezo? Omdat de geknutselde bucketlist, fuck-itlist en brieven nog niet zijn verzonden. Inderdaad, even pas op de plaats, de dansmoves uit en aan de slag met stickers, stiften, lijm en glitter. Met maar één doel: wat wil jij je toekomstige zelf zeggen? We verwachten een deurmat vol glitter. Deze activiteit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een kick-off meeting. Welke belofte maak jij voor je werk? Of wat is jouw zakelijke bucketlist? Gaaf om na een half jaar te kijken wat je hebt waargemaakt. En eventueel nog extra aan moet werken?

Gezien welke sfeer en herinneringen Natuurlijkfiguurlijk met beperkte middelen kan realiseren, geloven wij er heilig in dat ze ook bij andere festivals en events de juiste snaar weten te raken. Natuurlijk!

event inspiration | backstage safari | natuurlijkfiguurlijk | 1

Beeld: Natuurlijkfiguurlijk