Venues

5x coronaproof samenkomen bij Pathé

Bij deze bioscoopketen ben je ‘beschermd’!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
coronaproof - Pathé - bioscoop - events - online events - hybride events

Alle eventlocaties zoeken naar slimme manieren om in te spelen op de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus. Bestaande mogelijkheden worden aangescherpt en brainstorminitiatieven worden werkelijkheid. Bij Pathé willen ze deze crisistijd niet als een film aan zich voorbij laten gaan, maar juist zelf het script schrijven.

Gelukkig ben je bij één van de bijna 250 zalen van Pathé aan het juiste adres… en ook (letterlijk) daarbuiten!

Pathe - Drive In Bioscoop - film - buiten - coronaproof - auto

Drive in bioscoop voor bedrijven

Zeg je bioscoop, dan zeg je Pathé. Naast de bekende Pathé theaters, verzorgt zij zo’n 30 tot 40 keer per jaar filmvoorstellingen op verschillende plekken in Nederland, waaronder de buitenbioscoop en drive in bioscoop. In spanning wachtend tot het van gemeenten weer mag, wil Pathé de drive in bioscoop het liefst de hele zomer op enkele vaste plaatsen in Nederland realiseren.

In samenwerking met diverse mooie merken wordt een echte beleving gecreëerd. Perfect voor particuliere filmliefhebbers, maar ook voor jouw organisatie, want je kunt een avond exclusief reserveren voor jouw medewerkers of relaties. Dat wordt genieten!

Studio Pathe - plug & play - studio - opname - online event - webinar

Plug & Play met Studio Pathé

Een vaste opnamestudio bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn geeft je de mogelijkheid om heel gemakkelijk een online event of webcast te realiseren. Plaats een reservering, kom langs en door de aanwezige technici ben je binnen een paar minuten klaar om live te gaan. Dit alles geheel veilig met 1,5 meter afstand, hygiënisch materiaalgebruik en de technici vanuit de ruimte ernaast gescheiden door een glazen wand.

Pathe - livestream - lichtshow - online event - coronaproof

Livestream naar 247 bioscoopzalen

Een event organiseren bij Pathé kon altijd al en livestreamen ook. Maar het is in deze tijd wel een enorm voordeel dat er bij iedereen in Nederland wel een Pathé-bioscoop in de buurt is. Dus organiseer je een event vanuit één van de zalen (of vanuit Studio Pathé) dan kan dat perfect gestreamd worden naar een online platform, maar ook collega’s of relaties in één van de vele zalen van Pathé. Zo hoeven je gasten niet ver te reizen en je kunt toch in één keer een event organiseren voor een grote groep gasten, om ze daarna in kleine subgroepen per zaal nog een vervolg van het programma te geven.

Pathe Utrecht Leidsche Rijn - rooftop - dakterras - buiten - film - coronaproof - anderhalve meter

The Rooftop voor het event waar het dak eraf mag!

Bovenop het dak van Pathé Utrecht Leidsche Rijn is The Rooftop. Daar kan je veilig gasten coronaproof ontvangen. Hartstikke handig voor events waar de zon een welkome aanvulling is. Extra tof: op een groot scherm worden in de avond films getoond. Uiteraard de bioscoopfilms, maar ook bedrijfsfilms of een gemonteerde compilatiefilm van het event wat overdag heeft plaatsgevonden.

Samen veilig film kijken in je eigen zaal

Wat op The Rooftop kan, kan ook eronder en dat dus in bijna 250 zalen. Hoe lekker is het om jouw hardwerkende medewerkers een hart onder de riem te steken en ze uit te nodigen voor een exclusieve filmavond. Even veilig ontspannen met collega’s in jouw eigen bioscoopzaal.

We zouden het wel weten! Pak die (single packed) popcorn en check eens of ze jouw verhaal beeldend kunnen overbrengen!

Beeld: Pathé