Venues

“Ik ging naar het Louwman Museum en liet mij positief verrassen”

Een intensieve samenwerking

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Louwman Museum - event Equans Great Hall

Het Louwman Museum kijkt terug op een druk evenementenjaar. Van inhoudelijke presentaties en congressen tot feestelijke borrels of personeelsevenementen… het kwam allemaal voorbij. Dat verwacht je niet meteen bij een museum-locatie.

Marcella Scheers – Jansen, directiesecretaresse bij Equans, deelt hoe zij de samenwerking heeft ervaren en waarom deze locatie zo interessant is, ook als je niet van auto’s houdt!

Feesten met collega’s

De divisie Infra & Mobility van Equans nodigde 300 medewerkers en hun partner (of een vriend/vriendin) uit voor hun personeelsfeest. Bij binnenkomst kreeg iedereen een welkomstdrankje en iedereen liep door het museum om vervolgens uit te komen op het Museumplein waar men door hun algemeen directeur werd welkom geheten.

Vervolgens snel door naar de Great Hall voor diverse foodtrucks en entertainment, om de avond te eindigen op het Museumplein waar tot de laatste minuut de voeten van de vloer gingen op de muziek van twee 538-DJ’s. “Het was een heerlijke avond. Ze vroegen vanuit Louwman Museum of we niet langer door wilden gaan, zo veel werd er gedanst. Maar we zijn gestopt op het hoogtepunt.”

Louwman Museum trio die muziek maakt met instrumenten
Louwman Museum Great Hall event Equans

Fijne samenwerking

“In 2019 werd ik verantwoordelijk voor dit evenement. Na een uitgebreide zoektocht en het bezoeken van diverse locaties sprong Louwman Museum door de sfeer en mogelijkheden er met kop en schouders bovenuit. Door corona hebben we het feest zo’n vijf keer moeten verplaatsen. Dat ging allemaal in goed overleg en het contact werd daardoor heel intensief. Ook op persoonlijk vlak; dat vond ik heel bijzonder om mee te maken.”

Dat de samenwerking resulteerde in een avond waar de energie vanaf spatte getuigd de volgende opmerking: “Van de parkeerwacht tot de technicus tot de partymanager; iedereen was enthousiast om er een succes van te maken en dat voelden ook de gasten zo kregen we terug.”

Louwman Museum gerechten op borden

Goede suggesties, verrassend eindresultaat

Kies je voor het Louwman Museum, dan hoef je uiteraard niets met het auto-thema te doen. Maar doe je dat wel, dan heeft het team een enorme bron aan inspiratie voor je. Van bandenwissels tot foodtrucks en van race simulator tot een photobooth-busje.

“Het team was erg pro-actief en dacht goed mee met fijne suggesties. Dat gaf veel vertrouwen. Daarom liet ik mij bijvoorbeeld ook overtuigen om een bepaald muzikaal trio in te zetten tijdens het eten. Ik had enige twijfel, maar het pakte heel goed uit, want het paste goed bij de sfeer. Heel eerlijk; geen kritische noot, het was allemaal gewoon perfect.

Ik zou iedereen willen adviseren om eens te gaan kijken. Ook al hou je niet van auto’s, dan is het nog steeds echt de moeite waard. Over twee jaar organiseren we weer een feest. Ik hoop dat ik dan weer zo’n fijn team aantref zoals nu het geval was bij het Louwman Museum.”

Beeld: Louwman Museum