Venues

Hulstkamp Gebouw verrast door grote diversiteit aan mogelijkheden voor evenementen

Van grasmat tot wetenschapsbeurs

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Aan de oever van de Maas ligt het Hulstkamp Gebouw. Sinds 1888 de trotse blikvanger van het Noordereiland in Rotterdam. Maar anno 2022 vooral bekend als de evenementenlocatie waar je bijna elk event kunt organiseren dat je maar wilt.

Germaine Ligthart, Account Manager bij het Hulstkamp Gebouw, had de opbouw van een event zo strak voor elkaar dat ze tussendoor tijd had om ons te vertellen waarom elke eventmanager het Hulstkamp Gebouw moet ervaren.

Germaine Ligthart, Account Manager bij het Hulstkamp Gebouw - foto RijkinBeeld.1.0

Historische locatie met moderne faciliteiten

Dit rijksmonument heeft verschillende bestemmingen gehad, waaronder een fabriek, een distilleerderij en een maritiem museum. Wat naast veel authentieke details al deze veranderingen heeft overleefd, is het lang geleden geplaatste ficus-plantje dat nu als 18 meter hoge boom dé eyecatcher in de Wintertuin is. Deze ruimte leent zich door de glazen overkapping perfect voor borrels, diners en feestavonden.

Vanuit De Wintertuin kom je in twee intieme hoge ruimtes met moderne witte barren, De Hef en De Zwaan (rings a bell?) of ga je richting het tweede gedeelte van de locatie; De Branderij en De Stokerij. Hier zijn industriële contouren gecombineerd met een hedendaagse houten vloer en klassieke spiegels en, bij De Stokerij, een balkon dat rondom zichtbaar is. Ideaal voor presentaties, diners of een bruisend feest.

Hulstkampgebouw - foto Martijn van Leeuwen
Hulstkampgebouw - foto Martijn van Leeuwen
Hulstkampgebouw - foto Martijn van Leeuwen
Hutten MPS Hulstkampgebouw - grote hal

Catering altijd perfect passend

Naast de toffe locatie vinden wij vooral ook de culinaire mogelijkheden van het Hulstkamp Gebouw zeer interessant. De catering kan namelijk door de cateraar op diverse niveaus worden verzorgd waardoor deze perfect past bij jouw aanvraag en doelgroep.

Verlangen jouw gasten naar een toegankelijke, maar verrassende en veelzijdige cateringpartner? Met altijd een puur en eerlijk culinair aanbod én de nodige dosis lef? Organiseer je een galadiner of wens je een totaalconcept inclusief topniveau van aankleding, styling en serviceniveau? Ten alle tijden is Hutten food & design jouw partner to be!

Hutten MPS Hulstkampgebouw - grote hal
Hutten-MPS-Hulstkampgebouw - bediening - foto Twycer

“Ik heb van alles voorbij zien komen hier”

Als we aan Germaine vragen welk event bij het Hulstkamp Gebouw haar is bijgebleven, raakt ze niet uitgesproken. “We hadden een bedrijf die binnen een tuinfeest wilde organiseren. Toen hebben we De Wintertuin helemaal verbouwd, inclusief grastapijten, prikverlichting en enorm veel planten. Om vervolgens in De Branderij en De Stokerij een nachtclub-achtige afterparty te organiseren, inclusief DJ die draaide vanuit een luchtballon als dj-booth, danseressen op podiumdelen en allerlei andere vormen van entertainment.

Of wat te denken van de science fair voor Hogeschool Rotterdam waar studenten hun studieprojecten tentoonstelden. Hoogleraren en bedrijven woonden hun presentaties bij, er was een beurs en ‘s avonds werd van een uitgeserveerd diner genoten. Het evenement duurde de hele dag en ging continu in een andere setting over.

Ook mooi was die keer dat we een café bouwden met boomstamtafels en uitzicht op de Maas. Of die keer dat…” Het is ons meer dan duidelijk. Er is van alles mogelijk en als er iemand is die je hier het beste van kan overtuigen dan is het wel Germaine! Dus check de website, regel een locatiebezoek en ervaar zelf de diversiteit aan mogelijkheden bij het Hulstkamp Gebouw!

Beeld: Hulstkamp Gebouw, Twycer, Martijn van Leeuwen, Rijk in beeld