GoMeet is ‘levensecht ontmoeten’ op digitale beurs, event of campus

Tijd om een event te bezoeken; het kan nu weer!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

GoMeet is een nieuw virtueel 3D platform voor meetings, beurzen en congressen. De bezoeker – of liever gezegd zijn/haar avatar – kan hiermee coronaproof, maar toch actief deelnemen aan een evenement. In dit digitale platform ben je zelf echt actief bezig, kom je weer samen en prikkel je elkaar.

Het Rotterdamse voortgezet onderwijs heeft de primeur met GoMeet op de Digitale Scholenmarkt; het voorlichtingsmoment voor 10.000 leerlingen van groep 8 voor circa 80 middelbare scholen in Rotterdam en omstreken. Tijdens deze online bijeenkomst kunnen de circa tachtig scholen zich presenteren, workshops geven, praten met bezoekers en laten zien wat de school te bieden heeft.

GoMeet-beursvloer met avatars

Go avatar & meet!

In bovenstaand voorbeeld wordt het platform ingezet voor een de digitale scholenmarkt, maar dit platform leent zich ook uitstekend voor beurzen, congressen, seminars en bijeenkomsten.

GoMeet heeft twee expo hallen, een groot auditorium waar wel 800 personen letterlijk plaats kunnen nemen en drie boardrooms, die je ook nog eens zelf kunt inrichten in een gewenste opstelling, perfect passend jouw bijeenkomst. Maar dat is nog niet alles. Het platform heeft ook 36 meeting rooms waar je met acht personen plaats kunt nemen. In alle ruimtes hangen schermen waar je jouw content kunt delen. Je kunt zelfs bepalen wie er in welke ruimtes toegang hebben en wie niet.

GoMeet-meetingroom met scherm en banken

Digitale beurzen en expo’s

De expo hallen voor een digitale beurs zijn in te richten in drie verschillende stands (brons, zilver en gold). De stands zijn geheel te branden in de huisstijl van de standhouder en je kunt er zelfs afbeeldingen en filmpjes exposeren en laten afspelen of je website tonen.

Afhankelijk van de omvang van de stand bepaal je ook het aantal personen standbemanning tijdens de digitale beurs. Bezoekers kunnen in jouw stand, maar ook in de gangen gesprekken voeren met standbemanning. Je hoort als je de beurshal in loopt zelfs het geroezemoes, dat je normaal op de beursvloer hoort, en in dit geval hoor je echt het geroezemoes van de gesprekken die op dat moment gaande zijn. In de stands zijn zelfs zones gemaakt waar omstanders je niet kunnen horen als je liever een privé gesprek voert.

GoMeet-grote vergaderzaal

Toffe ontwikkelingen zorgen voor ultieme live gevoel

Wat nog een bijkomend voordeel is van deze online manier van ontmoeten, is dat je elkaar niet werkelijk tegen het lijf hoeft te lopen om elkaar te ontmoeten. Door op ‘Go To’ te klikken, popt er een lijst op met aanwezigen. Kies de naam uit van de persoon die jij wilt spreken, en plop, de ‘Go To’ knop vliegt je naar deze persoon toe. Kunnen we deze functie ook in ‘real life’ creëren?

Mocht je toe zijn aan een korte break dan kun je een potje voetbal spelen op het voetbalveld, naar de bioscoop te gaan of even lekker een stukje gaan varen, samen met 3 andere vrienden of relaties. Tijdens deze activiteiten kun je bijpraten en netwerken.

Wil je liever even relaxen met je voeten in het zand? Dat kan op het strand! Kortom je bent tijdens een bezoek aan het GoMeet eiland echt even in een andere wereld, waar echt ontmoeten, actief deelnemen en prikkels weer centraal staan. In de toekomst is het zelfs mogelijk om in een van de wolkenkrabbers een virtueel kantoor te huren. Jouw nieuwe werkplek, waar werknemers en klanten jou dagelijks kunnen ontmoeten!

Dus gogogo naar GoMeet voor een digitale live ontmoeting!

Beeld: GoMeet