Transmisión Livestreams heeft als missie het beste maatwerkplatform te zijn

Op ramkoers door sterk onderscheidend vermogen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Waar een hele branche vorig jaar stil kwam te liggen, waren er bepaalde sectoren waarin bedrijven juist harder dan ooit aan het werk waren. Zoals eventregistratie-partner Invitado, die al snel een enorme vraag naar een goed online eventplatform voorzag. De agenda’s werden schoongeveegd en alle tijd werd gebruikt om tal van webinars mee te maken en de specifieke vraag ‘uit het veld’ te achterhalen. Met maar één doel: een eigen platform maken dat aan nagenoeg alle wensen zou voldoen!

Het resultaat is Transmisión Livestreams, naar eigen zeggen het ultieme online eventplatform. Of zoals Michiel Droog, directeur van Invitado, het mooi verwoordde: “het kostte ons een idioot half jaar waarin we continu in de zesde versnelling bleven werken, maar het is met ons platform gelukt om van kijkers deelnemers te maken.”

Modulaire totaaloplossing voor hybride en online events

Transmisión Livestreams is ontwikkeld als platform waarbij gebruik wordt gemaakt van een studio-omgeving. Slim, want dat levert in de regel de meest kwalitatief goede online events op, al zeggen we het zelf. Met dat gegeven is het daarna volledig aan jou als opdrachtgever. Van de online deelnemersregistratie (duh, dat is de oorsprong van het bedrijf) tot plenaire streams, subsessies en netwerkmomenten en van een dashboard voor jou als organisatie tot interactieve mogelijkheden als polls, quizzen en chatcarrousels. Stuk voor stuk mooie toepassingen die heel intuïtief werken. Maar heel eerlijk, dat hebben we vaker gezien. Wat zorgt ervoor dat dit platform zichzelf het beste maatwerkplatform durft te noemen?

Online meeting Transmisión Livestreams van Invitado
Transmisión Livestreams presentator op scherm in sessie

Persoonlijk programma en effectieve netwerkmomenten

De kracht van dit platform zit hem in het bestaansrecht en de jarenlange ervaring van Invitado. De organisatie is marktleider op het gebied van eventregistratie, waarin een persoonlijk programma erg belangrijk is. Met die gedachte is de hele online software ingericht.

Zo kun je deelnemers in een op maat ingericht registratieformulier een persoonlijk programma laten samenstellen door ze vooraf keuzes te laten maken welke (sub)sessies ze willen bijwonen. Wil je je bezoekers daarnaast met de meest interessante deelnemers in contact brengen of sessies aanbevelen, dan biedt Conector Matchmaking uitkomst: aan de hand van een aantal vragen matcht deze module, die aan Transmisión kan worden toegevoegd, gebruikers met andere deelnemers, met exposanten of met sessies die aansluiten bij hun individuele interesses. Dat is haast effectiever dan netwerken op een live event!

invitado studiosetting online meeting platform

Beleving voor deelnemers is cruciaal

Bij een live event kun je met een goede locatie en catering de slechte content verbloemen. Online werkt dat niet zo; geen goede content is geen goed event. Daarom zet Transmisión Livestreams sterk in op interactie, zowel onderling als met de mensen in de studio.

“Waar we uniek in zijn, is de mogelijkheid om mensen in een stream-uitzending te halen met een vertraging van slechts enkele seconden. Erg interessant voor grote events waar doorgaans veel interactie is, zoals op een politiek congres waar de interruptiemicrofoon veelvuldig gebruikt wordt,” aldus Michiel. “Dat kan omdat we echt alles in house bedenken en ontwikkelen.” De sterke beleving ontstaat daarnaast doordat gasten van sessie naar sessie worden meegenomen in een persoonlijke programmaflow. Zo voorkom je dat gasten zelf op zoek moeten naar een subsessie en dat moment aangrijpen om af te haken en iets anders te doen. Super slim!

Transmisión Livestreams is een online eventplatform dat verder kijkt dan enkele ‘grappige gimmicks’, maar gasten voor de beste beleving echt meeneemt in een programma op maat. Geen “over drie weken hebben we een event en kun je wat fixen,” maar “een sterk maatwerkplatform waarmee altijd voor 100% kwaliteit wordt gegaan.” Een missie waar we volledig achter staan!

Poll functie op Transmisión Livestreams Invitado online meeting platform

Beeld: Transmisión Livestreams