Voor indrukwekkende events moet je naar EVE

Alleen maar eyecatchers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Dat is absoluut waar bij EVE. Want wauw, gewoon wauw! Deze voormalige treinwerkplaats in hartje Tilburg is een lust voor het oog. Of het nu de enorme glazen ramen zijn, het ronddraaiende terras op de draaischijf waar vroeger de treinen stonden of de enorme tandwielen die als kunstwerk hoog boven de gasten uittorenen. Hier kan je absoluut een event met impact maken.

EVE is gelegen in de Spoorzone, het totaal vernieuwde gebied waar wonen, studeren, werken en ontspannen samenkomen. Deze voor Tilburgse begrippen hyperhippe plek zou zelfs in de vooroplopende Metropolische gebieden van Nederland niet mistaan!

WEBSIZE-EVE-Instituut Verbeeten-monumentaal, industrieel, design, modern,

Multifunctionele locatie vol inspiratie

EVE beschikt over meerdere ruimtes, waarvan de Event Hall met haar 390 vierkante meter de grootste en vooral geschikt voor grotere congressen of andere business events tot 600 personen. Wil je worden omgeven door industrieel karakter vol design, dan kan je terecht in de horecaruimte, waar maximaal 400 gasten zich vergapen aan het enorme kunstzinnige uurwerk vol tandwielen. Heb je een vergadering, training of workshop dan is De Separezaal meer geschikt. Waar je ook voor kiest, in elke ruimte ervaar je de unieke entourage van dit monumentale gebouw.

EVE-RB congres websize- monumentaal, industrieel, design, modern,
EVE- ronde tafel opstelling roze monumentaal, industrieel, design, modern,
EVE - monumentaal, industrieel, design, modern
EVE@Martine van der Moolen--6-monumentaal, industrieel, design, modern,
EVE-kerstsetting High RES monumentaal, industrieel, design, modern,
EVE_Tilburg_fotografie eventsn__monumentaal, industrieel, design, modern,

Zoek je een locatie waar de moderne inrichting een fraai contrast vormt met de industriële historie, dan moet je zeker eventjes naar EVE. Oja, parkeren kan perfect in de omgeving en het openbaar vervoer? Ehhh, durf je dat – met uitzicht op Tilburg Centraal Station – echt te vragen?

Beeld: EVE