Elevate Your Event: 12 experts vertellen over de eventwereld in 2040

Ontdek, leer en connect op 20 maart in de Midden Nederland Hallen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het is tijd om inspiratie op te doen voor grensverleggende, vernieuwende events. Op woensdagmiddag 20 maart teleporteert Elevate your Event jou en andere marcom- en eventprofessionals naar de toekomst. Hoe zien events in 2040 eruit? Hoe duurzaam is onze branche in 2040? Is AI dan een hype of een revolutie? En wat kan je nu al doen om jouw volgende event futureproof te maken?

Dat ontdek je tijdens het nieuwe inspiratie-event in de Midden Nederland Hallen. Van AI en duurzaamheid tot nieuwe businessmodellen; Elevate your Event neemt je mee langs alle grote thema’s die er in jouw vak toe doen. Laat je inspireren, discussieer mee met een panel van experts en verleg je horizon met een inspirerende keynote sessie.

Elevate your Event in een notendop

  • Duik in de toekomst van evenementen, duurzaamheid, en de rol van AI in 2040.
  • Neem deel aan boeiende panelgesprekken met experts in het vak.
  • Laat je inspireren door impactondernemer Marius Smit, bekend van Plastic Whale.
  • Krijg een exclusieve sneak preview van de Midden Nederland Hallen 2.0
  • Grijp de kans om te netwerken met andere marcom- en eventprofessionals.

Spraakmakende experts in het panel

Elevate your Event presenteert je een panel van experts die hun sporen in het vak meer dan verdiend hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van Xander Kranenburg? De man achter awardwinnende evenementen zoals de Accenture Innovation Summit en The Next Web Conference. Maar ook niemand minder dan Sonja Schaefers (Beau & XR Events) die werkte voor de wereldmerken en alles weet over het snijvlak tussen branding en events. En Bob Veerman (XSAGA), één brok creativiteit als het gaat om cutting edge live ervaringen.

Verder op het podium: Simon Renes (effectgroep*). Hoe kijkt de man achter het beste eventmarketingbureau van Nederland (MT1000) naar de toekomst van het vak? Plus Giselle Koning, van The Groundbreakers. Het eerste groene merkactivatiebureau van Nederland en expert op het gebied van experiences met een positieve impact.

Main Visual Elevate Your Event

Impact ondernemer én grensverlegger on stage

Keynote speaker van Elevate your Event is impact ondernemer Marius Smit. Je kent ‘m van Plastic Whale, de eerste professionele plastic fishing company ter wereld. Deze social enterprise transformeert Amsterdams grachtenplastic tot onder meer skateboards en kantoormeubilair. En nu stort Marius zich op de Cathedrall; een gigantisch drijvende kathedraal van afval. Het verhaal van Plastic Whale laat zien waar je kunt komen als je niet blijft dromen, maar gaat doen. En Marius is het levende bewijs dat je geld kunt verdienen door de wereld mooier en beter te maken.

Sneak preview van de modernste eventhal van Nederland

Elevate your Event vindt plaats in de Midden Nederland Hallen. De meest centrale eventlocatie van Nederland krijgt in 2024 een spectaculaire upgrade, met 15.000 extra m2 aan mogelijkheden voor zakelijke events. In de gloednieuwe theaterhal organiseer je next level events met de rijdende tribunes die ook gebruikt worden voor de spectaculaire musical 40-45 van Studio100. Of wat dacht je van een evenement in de hoogste kas van Nederland? Als bezoeker aan Elevate your Event krijg je een exclusieve sneak preview van de nieuwe mogelijkheden en het complex!

Check hier voor de hele line-up en om jouw ticket te claimen* van Elevate your Event.

Het event is alleen toegankelijk voor opdrachtgevers en organisatoren (bureaus, eventmanagers, brand managers, experience managers, directiesecretaresses & eventplanners). Jouw aanmelding wordt dus gescreend en binnen 5 werkdagen ontvang je bericht of je bent toegelaten.