Intersettle onderscheidt zich door totaalontzorging van tijdelijke accommodaties

“Altijd denken in oplossingen”

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wil je een tent huren, dan kan je bij tal van aanbieders terecht. Maar wil je een tent, of beter gezegd ‘tijdelijke accommodatie’, waarbij je verzekerd bent van topkwaliteit in zowel product als service, dan is het aantal leveranciers een stuk spaarzamer.

Wil je daarnaast ook nog eens dat de accommodatie turnkey wordt opgeleverd, dan moet je niet gaan ‘settlen for less’ en ga je naar Intersettle. Bij deze organisatie weten ze wat totaalontzorging betekent. Daarmee gaat het een stuk verder dan menig ‘tentenbouwer’. Wil jij stoffering of verwarming? Geen probleem. Maar wil je bijvoorbeeld ook sanitair erbij of de complete infrastructuur eromheen, ook dan is Intersettle the place to be! Dat is nog eens turnkey!

Drie decennia aan ontwikkelingen en ervaring

Met een stabiele basis van trouwe en ervaren medewerkers kan al decennia lang dagelijks vanuit kennis worden gewerkt aan een hoge mate van dienstverlening en de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten. Dat is deskundig ontzorgen en bespaart opdrachtgevers veel tijd.

Deze mentaliteit is de kracht van het in 1991 opgerichte bedrijf. De onderneming is in die ruim dertig jaar uitgegroeid tot een toonaangevend partner in tijdelijke accommodaties. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en de veranderingen in de markt hebben ervoor gezorgd dat de dienstverlening verder is uitgebouwd. Daarom werd in 2022 besloten om verder te gaan onder de naam Intersettle. Een naam die recht doet aan de totale dienstverlening.

SAIL tenten op brug - Intersettle
Crisisoplossing-aluhallen-bij-haven-Intersettle
Festival - tent naast podium - Intersettle

Hoge mate van dienstverlening

Sinds enkele jaren richt Intersettle zich ook volledig op de turnkey oplevering van tijdelijke accommodaties met een diversiteit aan toepassingen voor bedrijven en (overheid) organisaties. Daarbij durft Intersettle buiten de bestaande kaders te denken. Zo zijn zij ook distribiteur van AIR8-luchtdesinfectiesystemen.

Steeds meer opdrachtgevers leunen op het logistieke organisatietalent van het team van Intersettle. Logisch, want in deze hectische tijden, wordt er altijd gedacht in oplossingen. ‘Nee’ komt bij dit bedrijf niet voor in het vocabulaire! En dat altijd met behoud van kwaliteit. Zo ook op de meest onmogelijke momenten, zoals midden in het hoogseizoen toen Schiphol een aanvraag neerlegde om met spoed paviljoens te realiseren voor de wachtende reizigers. Om die capaciteit vervolgens nog drie keer te vergroten!

Als eventorganisator maak jij gebruik van hetzelfde organisatietalent, de flexibiliteit en de jarenlange ervaring. En van de brede range aan mogelijkheden die steeds weer wordt uitgebreid. Zoals recent met de Vision Wings; een paviljoen met prachtige uitstraling en unieke zwevende luifel, die onder andere al dienst doet tijdens de Benelux tour van de Porsche Carrera Cup en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Tussen neus en lippen door vertelde algemeen directeur Wouter Zick ons dat Intersettle zich voortdurend blijft ontwikkelen op het gebied van product, toepassing, dienstverlening en uitstraling. In oktober 2023 zullen zij daar verder over communiceren. Wij zijn benieuwd, maar hebben er alle vertrouwen in dat ook deze nieuwe ontwikkelingen straks gretig aftrek vinden bij de evenementorganisatoren.

Circuit Zandvoort overkapping Intersettle
TCS Amsterdam Marathon aluhal bij de finish - Intersettle

Beeld: Intersettle