Quadrum is dé beursoplossing; visueel aantrekkelijk en modulair in het kwadraat

Hier kan je letterlijk op bouwen!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Visualitys - Quadrum - stagedesign

Denken in oplossingen, dat is wat grafisch ontwerpbureau Visualitys deed, toen ze de opdracht voor een roadshow door Europa kregen. Waar kom je allemaal terecht en hoe zorg je dat je op elke plek voor een maximale visuele uitstraling zorgt? Tadaaa, de geboorte van Quadrum!

Dit presentatiemedium bestaat uit vouwbare kubussen in verschillende hoogtematen en is daardoor multifunctioneel. Waarom vraag je je af?

Ingenieuze oplossing voor beurzen, congressen en meer

Opvallen doe je allang niet meer met een rolbanner of harmonicawand. Conventionele standbouw wil je niet en budget voor op maat gemaakte stands heeft ook lang niet iedereen. Gelukkig weet Quadrum zich perfect tussen deze vormen te positioneren. Niet voor niets dat het idee gepatenteerd is!

De kubussen zijn 43×43 centimeter, met de mogelijkheid tussen vier verschillende hoogtes. Door dit slimme design passen ze altijd perfect op elkaar en kan je er van alles mee bouwen. Het is een perfect alternatief voor beursstands, maar denk ook eens aan decorwanden, of wanden voor presentaties of tentoonstellingen. Maar ook poorten, balies, brochurehouders of signingborden zijn perfect van deze kubussen te maken.

Visualitys - Quadrum - stagedesign
Visualitys - Quadrum - stagedesign
Visualitys - Quadrum - stagedesign

Maatwerk en volop extra opties

Natuurlijk wil je shinen met jouw branding. Dat is mogelijk, want de ingebouwde LED-verlichting is moeiteloos aan te passen in jouw bedrijfskleur(en). En door foto- of logopanelen naadloos in het ontwerp te integreren, maak je van een al opvallende inrichting, écht jouw unieke plek. Quadrum is standaard in de kleur wit te huur, maar het is ook mogelijk om de kubussen in kleur af te drukken. Elke aanvraag start met een 3d-tekening en indien gewenst krijg je op kantoor een live demonstratie van de mogelijkheden van de kubussen; ongeacht of je wilt kopen of huren.

We vinden Quadrum echt een toffe eyecatcher. Met name omdat de opslag super klein is, maar de mogelijkheden juist oneindig. Wat dat betreft is de enige beperking de ruimte waar het plaatsvindt. Kom maar op creatieven onder jullie… waar zou je Quadrum voor inzetten?

Visualitys - Quadrum - stagedesign
Visualitys - Quadrum - stagedesign

Beeld: Visualitys