Promotie op je beursstand wordt met airdome een fluitje van een tent

Simpel, snel en in stijl naar keuze

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Airdomes event of beursstand

Jezelf en je merk, bedrijf of product onderscheiden van de andere standhouders op een beurs is niet altijd even gemakkelijk. Beurzen trekken niet alleen volle zalen, het zíjn volle zalen: hierdoor is opvallen niet altijd makkelijk. Maar voor wie denkt dat het ook ingewikkeld of tijdrovend is, think again! Airdome biedt namelijk de oplossingen voor iedereen die wel wil promoten, maar niet wil ploeteren: een stand op stand!

Het is heus. Voor we verder ingaan op het hoe en waarom van de promotie, eerst even uitleggen over de opbouw van de tentstand. Stap 1: uitpakken. Stap 2: opblazen. Kind kan de was doen!

Zet de tent op zijn kop met de juiste promotie

Staat je tent eenmaal, dan staat ie goed. Je hoeft ‘m slechts een keer op te blazen en er is geen vaste stroomtoevoer nodig of ander ingrijpen. Wel zo fijn, want dan kun jij je richten op waarvoor je bent gekomen: indruk maken op de beursbezoeker! Promotionele uitingen spelen een belangrijke rol, een rol die de Airdome promotietent eenvoudig lijkt te vervullen: hij is namelijk volledig te customizen naar jouw wensen. Dat betekent jouw merk, jouw huisstijl, jouw woordgrap, als je wilt.

Vier maten, vijf minuten

De Airdomes zijn in vier verschillende maten verkrijgbaar maar ook aan elkaar te koppelen waardoor je nóg groter kunt gaan. En omdat gemak de mens dient, zijn wij vooral fan van het feit dat je deze vriend in slechts 5 minuten hebt staan, in je eentje. En dat maakt ‘m ook heel geschikt voor opzetten op gekke, onverwachte buitenlocaties! Zit het event of je activiteit erop, dan pak je ‘m ook net zo makkelijk weer in, in de rugtas waarin ie geleverd wordt. En door!